Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Mamak Belediyesi Spor Kulübü'nden Rekor Sezon! Üç Kupa Birden Geldi!

Mamak Belediyesi Spor Kulübü, üç farklı kulvarda kazandığı kupalarla adından söz ettirdi! Şampiyonlar, Başkan Şahin'i ziyaret ederek yeni başarılar için söz verdi.

Yayınlama: 13.07.2025 - 09:49 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı Okunma: 45
Paylaş:

Mamak Belediyesi Spor Kulübü, spor dünyasında fırtınalar estiriyor! Geride bırakılan sezonda elde edilen üç şampiyonluk, kulübün ve Mamak halkının gurur kaynağı oldu. Özellikle A Futbol Takımı'nın rekorlarla dolu performansı, spor camiasında büyük yankı uyandırdı. 2. Amatör Lig'den 1. Amatör Lig'e yükselen takım, rakip fileleri tam 98 kez havalandırarak Ankara'da bir ilke imza attı. Bu tarihi başarıyı kutlamak için Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i ziyaret eden sporcular, yeni zaferler için söz verdiler.

Mamak Belediyesi Spor Kulübü üç kulvarda aldığı üç kupayla başarılı bir sezona imza attı.

Mamak Belediyesi Spor Kulübü üç kulvarda aldığı üç kupayla başarılı bir sezona imza attı. Yaşadıkları mutluluk ve gururu Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’le paylaşan yönetim, teknik ekip ve sporcular Başkan Şahin’i ziyaret ederek gelecek sezon için de başarı sözü verdi.

Mamak’ın şampiyonları yeni başarıların sözünü verdi

Mamak Belediyesi Spor Kulübü geride bıraktığımız sezonu farklı yaş gruplarında kazandığı üç kupayla tamamladı. Bu başarılar içerisinde en dikkat çekici olanı ise A Futbol Takımı’nın 2.Amatör Ligden 1. Lig Amatör Lige yükselmesi oldu. 98 gol atarak Ankara gol rekoru kıran takım, gruptaki 12 maçın tamamını kazanarak grubunu namağlup lider tamamlama başarısı gösterdi.

Elde ettikleri bu başarıyı Başkan Şahin’le paylaşmak isteyen sporcular, kazandıkları kupalarla birlikte Mamak Belediyesi’ni ziyaret etti. Mamak Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’le bir araya gelen kulüp yöneticileri ve sporcular, tebrikleri kabul etti. Kaya ve Şahin, genç sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak gelecek sezon için de onlardan yeni başarılar sözü aldı.

Mamak Belediyesi Spor Kulübü, 2023-2024 sezonunu üç kupayla taçlandırarak muazzam bir başarıya imza attı. A Futbol Takımı'nın 2. Amatör Lig'den 1. Amatör Lig'e yükselmesi, kulübün en dikkat çekici başarısı oldu. Takım, 12 maçın tamamını kazanarak ve 98 gol atarak Ankara futbol tarihinde rekor kırdı. Kulüp yönetimi, teknik ekip ve sporcular, bu başarıyı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'le paylaştı. Ziyarette Kaymakam Mehmet Nebi Kaya da yer alırken, genç sporculara tebrikler yağdı ve gelecek sezon için de başarı sözü alındı. Mamak Belediyesi Spor Kulübü, gelecek vadeden genç yetenekleriyle Türk sporuna katkı sağlamaya devam edecek.

# Mamak Belediyesi Spor Kulübü # Amatör Lig # Veli Gündüz Şahin
Son Haberler

Dünyanın En İyi 32 Drone Pilotu TEKNOFEST Güneydoğu’da Yarışacak

26.09.2026 - 21:38

ATO’da 47 Aylık Çalışma Dönemi Masaya Yatırıldı

26.09.2026 - 21:27

Güneşin Kurulu Güç İçerisindeki Payı Yüzde 22’ye Ulaştı

26.09.2026 - 21:21

Bursa'da Arkeofest'e Yoğun İlgi

26.09.2026 - 18:35

Kayseri'de Minik İtfaiyeciler Hem Öğrendi Hem Eğlendi

26.09.2026 - 18:33

Malatya'da ‘Spor Zirvesi’ Düzenlendi

26.09.2026 - 18:31

İBB’den Kentteki Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

26.09.2026 - 18:29

 Türkiye’de Yaklaşık 15 Milyon Kişi Ortodontik Tedaviye İhtiyaç Duyuyor 

26.09.2026 - 18:27

İngiltere’den Türkiye’ye Prestijli Turizm Ödülü

26.09.2026 - 18:25

İTF 2026’da Turizmin Geleceği ve Hedefler Masaya Yatırıldı

26.09.2026 - 16:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel