Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Kültür & Sanat
Kültür & Sanat

Manisa Mesir Festivali'nde Tiyatro Şöleni! Ünlü Oyuncular Sahnedeydi

Manisa Mesir Festivali'nde tiyatro rüzgarı esti! Nevra Serezli ve Aziz Sarvan'ın başrolünde olduğu "Ağaçlar Ayakta Ölür" oyunu, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Yayınlama: 24.04.2025 - 10:14 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 25
Paylaş:

Manisa'da gelenekselleşen Mesir Festivali, bu yıl sanatla taçlanıyor! Festival kapsamında düzenlenen tiyatro etkinlikleri, şehre ayrı bir renk katıyor. Usta oyuncuların performanslarıyla göz doldurduğu "Ağaçlar Ayakta Ölür" oyunu, aile bağları ve umut temasıyla seyircilerin kalbine dokundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu etkinliği geleneksel hale getirmeyi hedefliyor. Tiyatroseverler, 27 Nisan'a kadar sürecek festivalde birbirinden farklı oyunlarla buluşmaya devam edecek.

485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, “Dolu Dolu Festival” sloganıyla düzenlenen etkinlikleriyle kültür ve sanatı Manisa’ya taşıyor. İspanyol yazar AlejandroCasona'nın kaleme aldığı, Nevra Serezli ve Aziz Sarvan'ın başrolünde olduğu “Ağaçlar Ayakta Ölür” aile bağları, umut ve fedakarlık temalarıyla izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kubilay Penbeklioğlu, oyun sonunda usta oyunculara teşekkür edip Festival’e dair bilgiler vererek, ilk kez düzenlenen Tiyatro Festivali’ni devamlı hale getirmek istediklerini dile getirdi.

1. Manisa Mesir Tiyatro Festivali, 27 Nisan'a kadar sürecek ve farklı oyunlarla tiyatroseverleri ağırlayacak. Festival kapsamında sahnelenecek oyunlar arasında “Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü”, “Tatlı Kaçık”, “Sığınamayanlar”, “39,5 Basamak” ve “Ceko ile Pepo” gibi eserler bulunuyor.

485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, tiyatro etkinlikleriyle Manisa'yı sanatın merkezi haline getirdi. Nevra Serezli ve Aziz Sarvan'ın rol aldığı "Ağaçlar Ayakta Ölür" oyunu büyük beğeni topladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, festivaldeki tiyatro etkinliklerini kalıcı hale getirmeyi amaçlıyor. Festival, 27 Nisan'a kadar "Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü", "Tatlı Kaçık" gibi çeşitli oyunlarla devam edecek.

Son Haberler

Zes 8 Yıldır Elektrikli Mobilitenin Geleceğini Şarj Ediyor

19.08.2026 - 09:58

Kuşadası'nda Tarihi Roma Hamamı Özenli Çalışmayla Değer Buldu

18.08.2026 - 22:48

Ülker, İlk Yarı Yıl Finansallarını Açıkladı

18.08.2026 - 21:27

Japon Deprem Uzmanı Yoshınori Moriwaki, GEBKİM’de Sanayicilerle Buluştu

18.08.2026 - 17:57

Borusan Cat 2026 Roadshow & Demo Turu ile Sahaya Çıkıyor

18.08.2026 - 16:23

Başkent'te Gran Fondo Heyecanına Geri Sayım Başladı 

18.08.2026 - 16:20

Halkbank ve TÜBİTAK KARE İş Birliğiyle Düzenlenen HackAntarktika İçin Başvurular Başladı

18.08.2026 - 15:47

10’uncu Çalı Köy Filmleri Festivali İçin Geri Sayım Başladı

18.08.2026 - 15:39

Teknopanel’de Üst Düzey Atama

18.08.2026 - 15:20

Alternatif Bank’ın Bankacılık Vizyonu 19 Global Ödülle Taçlandı

18.08.2026 - 15:17
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel