Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Manisa’da Ulaşım Filosu Güçleniyor: 14 Yeni Otobüs Hizmete Girdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım kalitesini artırmak amacıyla araç filosuna 14 yeni otobüs daha ekledi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle hizmete alınan araçlar; merkez başta olmak üzere Akhisar, Demirci, Gördes, Kırkağaç, Salihli, Saruhanlı, Selendi, Soma ve Turgutlu’nun kırsal mahallelerinde vatandaşlara hizmet verecek.

Yayınlama: 28.07.2026 - 12:19 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 53
Paylaş:

Programa Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun yanı sıra Genel Sekreter Burak Deste, MASKİ Genel Müdürü Ali Kılıç, genel sekreter yardımcıları, başkan danışmanları, daire başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Toplu ulaşımda yaşanan sorunları çözmek için çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, filoyu yenileme sürecinin planlı şekilde devam ettiğini söyledi. Başkan Dutlulu, “Manisa’daki ulaşım sorununu çözmeye söz verdik ve sözümüzü yerine getiriyoruz. Bugün 14 yeni otobüsümüzü daha hizmete alıyoruz. MANULAŞ bünyesine katılacak 15 yeni aracımız da en kısa sürede teslim edilecek. Bu yıl kırmızı otobüs filomuzu yeniliyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren ise şehir içindeki yeşil araçlarımızı ve kooperatif araçlarımızı yenilemeye başlayacağız. Amacımız, Manisalıları daha güvenli, daha konforlu ve daha modern bir toplu ulaşım hizmetiyle buluşturmak. Tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yeni otobüslerimizin Manisa’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu Yıl 26 Yeni Araç Hizmete Alındı

Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün de belediyenin ulaşım filosunu güçlendirmeye yönelik yatırımlarının sürdüğünü belirtti. Üstün, “Ocak ayında ilçelerimize 12 yeni aracımızı teslim etmiştik. Bugün de 14 yeni otobüsümüzü filomuza kattık. Böylece bu yıl toplam 26 yeni aracı hizmete almış olduk. Araçlarımızdan biri merkezde, 13’ü ise ilçelerimizde görev yapacak. Özellikle kırsal mahallelerde toplu ulaşım hizmetinin geliştirilmesi ve ihtiyaç duyulan bölgelere yeni hatların ulaştırılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Filomuzu güçlendirerek vatandaşlarımıza daha kaliteli ve erişilebilir ulaşım hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Son Haberler

Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı

17.10.2026 - 23:18

Galatasaray deplasmanda kazandı: Deniz Gül 88. dakikada attı

17.10.2026 - 18:52

Ütüyü Buzdolabına Koymak Hastalığın Net Bir İşareti!

17.10.2026 - 18:41

Kristal Piksel 2026 Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu

17.10.2026 - 18:33

Türk Telekom Küresel Arenadaki Güçlü Konumunu Pekiştiriyor

17.10.2026 - 18:32

Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetimi Güven Tazeledi

17.10.2026 - 18:29

Sütaş, Süt ve Süt Ürünlerinde “Türkiye’nin En Güvenilir Markası”

17.10.2026 - 18:28

Potada derbi heyecanı: Beşiktaş, Galatasaray’ı ağırlayacak

17.10.2026 - 17:35

Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

17.10.2026 - 17:32

Ankara’nın meşhur ayazı kolonyaya dönüştürüldü

17.10.2026 - 16:47
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel