Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Mardin'de Plastik Fabrikasında Çıkan Yangın Hızlı Müdahale İle Söndürüldü

Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Yeni Organize Sanayi Bölgesi'ndeki plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangını başarılı bir şekilde kontrol altına alarak söndürdü. Aynı gün Kızıltepe ilçesindeki araç lastiği yangını da itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Yayınlama: 24.07.2024 - 12:38 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 60
Paylaş:

Mardin'de Yeni Organize Sanayi Bölgesi'ndeki plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu! Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olaya hızla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Aynı gün Kızıltepe ilçesindeki araç lastiği yangını da itfaiyenin hızlı ve etkili müdahalesi ile önemli bir faciadan dönüldü.

Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Yeni Organize Sanayi Bölgesi plastik fabrikasında çıkan yangını söndürdü. 

Şehmus EDİS / MARDİN (İGFA) - Ortaköy Yolu üzeri Yeni Organize Sanayi Bölgesinde bulunan plastik geri dönüşüm fabrikasının bahçesinde bulunan granül ham maddede henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine yangın yerine Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın fabrika içerisine sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.  


Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesinde ise boş bir alanda bulunan araç lastiği yangını kontrol altına alınarak söndürüldü. 


Nusaybin, Mazıdağı ve Midyat ilçelerinde çıkan ot, anız, gübre ve trafo yangınları söndürüldü.

Mardin'de meydana gelen plastik fabrikasındaki yangın, hızlı ve etkili bir şekilde söndürülerek ciddi hasarın önüne geçildi. İtfaiye ekiplerinin özverili çalışması sayesinde Kızıltepe ilçesindeki araç lastiği yangını da kontrol altına alınarak söndürüldü. Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin yangın söndürme ekipleri, olaya anında müdahale ederek çevredeki vatandaşların can güvenliğini sağladı.

# Mardin # yangın söndürme # itfaiye ekipleri
Son Haberler

Sapanca Gölü’nün Korunması İçin 25,5 Milyar Liralık Eylem Planı

02.11.2026 - 12:13

Okullarda Güvenlik, Dijital Erişim Sistemleriyle Güçleniyor

02.11.2026 - 11:54

Trafikte can kayıplarını azaltacak yeni yaklaşım: 2027 hedefi 4 bin

02.11.2026 - 11:53

SKY Adventure Race Heyecanı İnegöl’de İkinci Kez Yaşandı

02.11.2026 - 11:50

CW Enerji EIF Energy Expo 2026’da Entegre Enerji Çözümlerini Tanıtacak

02.11.2026 - 11:48

Türk İhracatçıları Çin’e 10 Milyar Dolar İhracat Hedefliyor

02.11.2026 - 11:46

Hayat Finans Katılım Bankası Genel Müdürlüğü'ne Tuğbay Kumoğlu Atandı

02.11.2026 - 11:43

Geçmeyen Selülitlerin Nedeni Lipödem Olabilir

02.11.2026 - 11:32

Sabancı Vakfı Fark Yaratanlar Programının 18. Sezon Başvuruları Başladı

02.11.2026 - 11:31

Türkiye ve Libya Arasında 5 Milyar Dolarlık Ticaret Hedefi Yeniden Gündemde

02.11.2026 - 11:30
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel