Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Memur-Sen Bursa: Milyonlar İmanlarıyla İhanete 'Dur' Dedi

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde, vatanseverlik ve direniş ruhunu vurgulayarak, ihanete karşı topyekün bir duruş sergiledi.

Yayınlama: 15.07.2024 - 10:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 30
Paylaş:

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, vatansever Türk milletinin ihanete karşı sergilediği kararlı duruşa vurgu yaptı. Acar, vatan için canını ortaya koyanların ihanete 'dur' dediğini belirterek, hainlere karşı alınan sert önlemleri de gözler önüne serdi. İşte, tüm Türkiye'nin gururla hatırladığı 15 Temmuz direnişinin sembol isimlerinden birinin ifadeleri...

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi, Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

BURSA (İGFA) - Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi, Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar,  15 Temmuz’un büyük bir darbe ve işgal girişimine karşı milletimizin seferber olduğu direnişin adı olduğunu ifade etti.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatanın dört bir yanında sokakların, caddelerin, meydanların, havalimanlarının ve şehirlerin yıkılamaz birer direniş cephesine dönüştüğü muazzam destan olduğunu ifade eden Başkan Acar, "Emperyalistlerin asırlık hesap ve planlarının altüst edildiği, kurdukları oyunların ve hayallerin başlarına geçirildiği kritik bir eşiktir. Türkiye’nin mücadele tarihinin yeniden yazıldığı bir dönüm noktası; vatan için canını ortaya koyanlarla vatana ihanet edenlerin amansız mücadelesidir.“ dedi.

Acar, mesajında, "15 Temmuz’un milletin zaferi olduğuna vurgu yapan Acar, “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden Boğaziçi Köprüsü’ne, Genelkurmay Kavşağı’ndan Saraçhane’ye, Ankara Emniyeti’nden Vatan Caddesi’ne ve Gölbaşı Özel Harekât’tan Marmaris’e ve yurt genelinde saatlerce, günlerce devam etmiştir. Uçaklara, helikopterlere, tanklara ve teçhizatlı cuntaya karşı genç-yaşlı, kadın-erkek milyonlar kalpleriyle imanlarıyla meydanlara akın etmiştir. Bu mücadelede vatan için canını ortaya koyanlar, ihanete dur demiş, hainleri bir daha gün yüzü göremeyecekleri şekilde cezalandırmıştır.” ifadelerini kullandı.

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, 15 Temmuz darbe girişimi anısına yaptığı açıklamada, Türk milletinin darbecilere karşı gösterdiği kararlılık ve vatanseverlik ruhunu yücelten sözler sarf etti. Acar'ın ifadeleri, o karanlık geceyi ve milletin ortaya koyduğu büyük direnişi bir kez daha hatırlatırken, tarihe geçen vatanseverliğin unutulmaz anlarını bir kez daha zihinlerde canlandırdı.

# Memur-Sen Bursa # Ramazan Acar # 15 Temmuz darbe girişimi
Son Haberler

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kadıköy'de Sportif Heyecan

02.08.2026 - 22:59

Kayseri'de Büyükşehir İle Miraç'ın Tramvay Hayali Gerçeğe Dönüştü

02.08.2026 - 13:30

ASAT’tan COP31 Öncesi Güçlü Altyapı Hamlesi

02.08.2026 - 13:28

Esenyurt Belediyesi Araç Filosunu Kendi Öz Kaynaklarıyla Güçlendiriyor

02.08.2026 - 13:26

Bursa Açıkhava'da Emre Altuğ'dan Müzik Dolu Gece

02.08.2026 - 13:25

Konya Ultra Trail, 13 Ülkeden 1.300 Sporcuyu Sille'nin Doğasında Buluşturdu

02.08.2026 - 13:23

Nilüfer İlçe Şenliği Dolu Dolu Geçti

02.08.2026 - 13:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel