Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yaşam
Yaşam

Mentor Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Renkli 23 Nisan Kutlamaları

Mentor Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen 23 Nisan etkinliği, çocukların coşkusuna sahne oldu. Kurucu Psikolog Hatime Sönmez Gözaydın'ın katıldığı programda, çocukların mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi.

Yayınlama: 24.04.2024 - 17:29 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 98
Paylaş:

Bursa'da bulunan Mentor Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, çocukların sevinci ve coşkusu göz doldurdu. Kurucu Psikolog Hatime Sönmez Gözaydın, katılımcılara duygusal anlar yaşattı. Etkinlik, özel çocuklara ve ailelerine unutulmaz bir bayram deneyimi sunarken, Mentor Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin özverili çalışmaları bir kez daha takdir topladı.

Mentor Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen 23 Nisan etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Mehmet ÇETİNKAYA/ a Gazete
Mentor Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, şölen havasında gerçekleştirildi. Programda konuşan Mentor Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kurucusu Psikolog Hatime Sönmez Gözaydın, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Bursa Otizm Derneği ile çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik.

Gözleri pırıl pırıl parlayan çocuklarımızın bu mutlu günde heyecanlarını hep birlikte yaşadık. Çocuklar hep özeldir ve her çocuğumuzun bu mutlu günde bayramları doyasıya kutlaması gerekli. Bu güzel günde bizimle birlikte olan ve emek veren değerli velilerimiz ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bursa'da faaliyet gösteren Mentor Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir etkinlikle damga vurdu. Çocukların özel günlerini coşkuyla kutlamalarını sağlayan merkez, topluma duygusal anlar yaşattı. Kurucu Psikolog Hatime Sönmez Gözaydın'ın liderliğinde gerçekleşen etkinlik, çocukların neşesini ve mutluluğunu yansıtırken, toplumun özel çocuklara karşı farkındalığını artırmayı hedefledi. Program, öğretmenler, veliler ve özel çocuklar arasında güçlü bağlar kurulmasına olanak tanıdı.

# Mentor Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi # 23 Nisan Kutlamaları # Psikolog Hatime Sönmez Gözaydın
Son Haberler

İzmir’de Zeybek Bilmeyen Kalmayacak

26.09.2026 - 10:02

Öğrenci Evlerinde Alan Kazandıran Çözüm Önerileri  

26.09.2026 - 09:41

Milli Heyecana Kocaeli Büyükşehir’den Konforlu Ulaşım

26.09.2026 - 09:40

Büyükşehir’in Desteğiyle Tarsus Narenciyesi Değişik Ürünlere Dönüşüyor

26.09.2026 - 09:38

“Bir Kereden Bir Şey Olmaz” Düşüncesine Dikkat!

26.09.2026 - 09:37

Türkiye Yüzyılı: Darbesiz Türkiye, Yeni Sivil ve Milli Anayasa İnşa Projesi” Konferansı Düzenlendi

26.09.2026 - 09:35

Özyeğin Üniversitesi’nde Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ın Katılımıyla Turizmin Geleceği ve Yapay Zekâ Konuşuldu

26.09.2026 - 09:32

Gölcük Alışveriş Festivali Coşkuyla Başladı

25.09.2026 - 21:15

EA SPORTS FC™ 27 Dünyanın Oyunu'nu Oynamanın Yeni Yollarını Sunuyor

25.09.2026 - 21:13

Katılımevim’in Emlak Katılım’a Pay Devrinde Resmî İzin Süreci Başladı

25.09.2026 - 21:06
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel