Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Mersin'de Şok Baskın! 28 Kilo Kokain ve Metamfetamin Ele Geçirildi

Mersin'de eş zamanlı operasyonlarla zehir tacirlerine darbe vuruldu! 28 kilo kokain ve metamfetamin ele geçirilirken, iki şüpheli gözaltına alındı.

Yayınlama: 06.05.2025 - 15:20 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 39
Paylaş:

Mersin'de gerçekleştirilen dev operasyon, uyuşturucu ile mücadelede yeni bir dönüm noktası oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurduğu operasyonlarda, zehir tacirlerinin planları suya düştü. Ele geçirilen yüksek miktardaki uyuşturucu, sokaklara dağılmadan engellendi. Bu başarılı operasyon, emniyet ve jandarmanın koordineli çalışmasının önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Mersin Valisi ve Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da takdirlerini kazanan ekipler, uyuşturucu ile amansız mücadeleye devam edeceğinin sinyallerini verdi. Uyuşturucu ile mücadelede kararlılık mesajı veren Bakan Yerlikaya, insanlığın en büyük düşmanına karşı mücadelenin süreceğini vurguladı.

MERSİN-BHA İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda Emniyet ve Jandarma ekiplerinin ortak yürüttüğü çalışmalar sonucu iki başarılı operasyonun gerçekleştirildiğini duyurdu. Yapılan operasyonlarda 24 paket halinde toplam 28 kilogram kokain, 680 litre sıvı metamfetamin ve 3,5 kilogram kristal metamfetamin ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında iki zehir taciri de gözaltına alındı. Başarılı operasyonlar nedeniyle Mersin Valisi, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı ile polis ve jandarma teşkilatlarını tebrik eden Bakan Yerlikaya, “Uyuşturucu, insanlığın en büyük düşmanıdır. Bu karanlık ticareti yapanlarla hem ülkemiz hem insanlık adına mücadele etmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Mersin Emniyet ve Jandarma ekiplerinin ortak operasyonu sonucu 28 kilogram kokain, 680 litre sıvı metamfetamin ve 3,5 kilogram kristal metamfetamin ele geçirildi. İki zehir taciri yakalanarak adalete teslim edildi. Operasyon, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürütüldü ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından kamuoyuna duyuruldu. Bakan Yerlikaya, başarılı operasyondan dolayı Mersin Valisi, Cumhuriyet Başsavcılığı ile emniyet ve jandarma teşkilatlarını tebrik ederek, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti. Bu operasyon, uyuşturucu ticaretine karşı verilen savaşta önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

# Mersin uyuşturucu operasyonu # kokain metamfetamin baskını # zehir tacirleri yakalandı
Son Haberler

Kesintisiz Hizmetin Adresi Kuşadası

31.07.2026 - 17:41

Kahramanmaraş'a  Değer Katacak 5 Yatırım Daha Hizmete Giriyor

31.07.2026 - 16:52

Ata Sporunun Hafızası Kocaeli’de Yaşatılıyor

31.07.2026 - 16:46

ASUNIM’den Marmara Çimento’ya 8,8 MWp’lik GES Yatırımı

31.07.2026 - 16:03

Dünya Güreşi Kocaeli’de Buluştu

31.07.2026 - 15:59

Hyundai Motor Türkiye’den İlham Veren Gençlik Kampı

31.07.2026 - 15:56

MediaMarkt Türkiye Yeni Mağazasını Sivas’ta Açtı

31.07.2026 - 15:52

Nilüferli Çocuklar Okula Kütüphanelerde Hazırlandı

31.07.2026 - 15:51

Çankırı'da 16,6 Milyon TL'lik Hibe Sözleşmeleri İmzalandı

31.07.2026 - 15:33

Tüpraş, Yeni Gemilerle Ham Petrol Taşımacılığı Kapasitesini Güçlendiriyor

31.07.2026 - 15:23
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel