Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Eğitim
Eğitim

METEK-3 Projesi ile 3 Bin Öğretmen Sektörde İş Başı Eğitimini Tamamladı

Sektörel Mükemmeliyet Merkezlerinin Kurulması Yoluyla Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması (METEK III) Projesi kapsamında düzenlenen eğitimlerle 3 bin öğretmen, 25 farklı meslek alanında iş başı eğitimlerini başarıyla bitirdi. Öğretmenlere teorik bilginin ötesinde uygulamalı öğrenme ve sektördeki güncel uygulamaları takip etme fırsatı sunuluyor.

Yayınlama: 11.03.2024 - 15:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 119
Paylaş:

Sektörel Mükemmeliyet Merkezlerinin Kurulması Yoluyla Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması (METEK III) Projesi kapsamında, 25 farklı meslek alanında düzenlenen eğitimlerde 3 bin öğretmenin işbaşı eğitimleri tamamlandı.

ANKARA (İGFA) - Sektörel Mükemmeliyet Merkezlerinin Kurulması Yoluyla Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması Projesi eğitimleriyle öğretmenlere sadece teorik bilgi değil, aynı zamanda uygulamalı öğrenme ve sektördeki güncel uygulamaları yakından takip etme fırsatı sunuluyor. 

Söz konusu eğitimler sayesinde, öğretmenlerin sektördeki gelişmelere ve teknolojinin eğitim süreçlerine entegrasyonu sağlanıyor. 

25 farklı meslek alanında düzenlenen işbaşı eğitimlerine katılım sağlayan öğretmenler, edindikleri yeni bilgi ve becerilerin sınıf içi etkileşimlerini zenginleştireceğine inandıklarını kaydetti.

Projeyle birlikte 3 bin öğretmenin işbaşı eğitiminde sektörün güçlü ve önde gelen temsilcileriyle iş birliği sağlanarak mesleki becerilerini güçlendirmeleri ve öğrencilere daha etkili bir eğitim sunmaları desteklendi.

# METEK-3 Projesi # öğretmen iş başı eğitimi # Mesleki ve Teknik Eğitim # Sektörel Mükemmeliyet Merkezleri # öğretmen eğitimleri
Son Haberler

Akfen Gönüllüleri, 48. İstanbul Maratonu’nda Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Koştu

02.11.2026 - 17:27

INAN Derneği Genç Akademi İlk Mezunlarını Verdi

02.11.2026 - 17:27

YEKA RES-2026 Yarışmaları Yapıldı

02.11.2026 - 17:23

Dünya Sağlıklı Yaşama Trilyonlar Harcıyor

02.11.2026 - 17:00

Metgün Enerji YEKA RES-2026’nın En Büyük Projesi 320 MW Kurulu Gücündeki Sivas RES’i Kazandı

02.11.2026 - 16:57

11 il merkezli siber suç operasyonu: 86 tutuklama

02.11.2026 - 16:29

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel