Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Siyaset
Siyaset

MHP'den AK Parti Kongresine Özel Çiçek Aranjmanı

Cumhur İttifakı ortağı MHP'den, AK Parti'nin 8. Olağan Büyük Kongresi'ne gül, karanfil ve orkideden oluşan özel bir aranjman gönderildi.

Yayınlama: 23.02.2025 - 18:29 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 32
Paylaş:

Cumhur İttifakı'nın güçlü simgelerinden MHP, AK Parti'nin büyük kongresine özel bir jest yaparak milli birlik ve kardeşliği simgeleyen özel çiçek aranjmanı gönderdi. Gül, karanfil ve orkidenin özenle seçildiği bu aranjman, 1071 gül ile Malazgirt Zaferi'ni, 1453 karanfil ile İstanbul'un Fethi'ni, 23 beyaz orkide ile AK Parti'nin 23 yıllık yönetimini temsil ediyor.

Cumhur İttifakı ortağı MHP'den, AK Parti'nin 8. Olağan Büyük Kongresi'ne gül, karanfil ve orkideden oluşan özel aranjman gönderildi.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti’nin kongresine özel olarak milli birlik ve kardeşliği simgeleyen bir çiçek aranjmanı gönderdi.

MHP’nin sosyal medya hesabından da paylaşılan özel aranjmanın anlamına yönelik şu ifadeler yer aldı: 

"1071 adet gül Malazgirt Zaferi’ni, 1453 adet karanfil İstanbul’un Fethi’ni, Türk bayrağı çerçevesi birlik ve dayanışmayı, 23 beyaz orkide ise AK Parti’nin 23 yıllık yönetimini temsil etmektedir. Sayın Genel Başkanımızın bu anlamlı takdiri, güçlü Türkiye inancımızın ve birlik ruhumuzun en önemli ifadesidir."

Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak, AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi’nde yeniden genel başkan seçilmesi dolayısıyla tebrik etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin özel çiçek aranjmanı jesti, Türkiye siyasetinde birlik ve beraberliği pekiştiren önemli bir adım olarak dikkat çekiyor. Karşılıklı tebriklerin yapıldığı bu kritik dönemde, Cumhur İttifakı'nın sağlam temeller üzerine inşa edildiği bir kez daha gözler önüne seriliyor. Bahçeli'nin takdiri, Türkiye'nin güçlü geleceğine yönelik bir dayanışma mesajı olarak yorumlanıyor.

# MHP # AK Parti # çiçek aranjmanı
Son Haberler

Erdoğan’ın Davetiyle Türkiye’ye Geliyor: Irak Başbakanı’nın Ziyaret Gündemi Geniş

27.07.2026 - 16:44

İpsala ve Pazarkule’de Kriz Bitti: Geçişler Normale Döndü

27.07.2026 - 16:25

AB Destekli Proje: Zeytin Atlası Erişime Açıldı

27.07.2026 - 16:17

Sosyal Medya ve Yapay Zekâ Reklamlarına Yeni Kurallar Geliyor

27.07.2026 - 16:11

Güreşte Zirve Yıldırım’ın: Bursa Ekibi Fırtına Gibi Esti

27.07.2026 - 15:36

Güven Endekslerinde Ayrışma: Hizmet Sektörü Yükseldi, Perakende Zayıfladı

27.07.2026 - 15:27

Kardemir Çelik halka arzı başarıyla tamamlandı

27.07.2026 - 12:57

Masfen Enerji paylarına yaklaşık 5 katı, toplamda 19,3 milyar TL tutarında talep geldi

27.07.2026 - 12:47

Mabel Matiz Harbiye’de Fırtına Gibi Esti

27.07.2026 - 11:56

Karakaya’da Turna Heyecanı: 90 Sporcu Malatya’da Buluştu

27.07.2026 - 11:00
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel