Midyat Belediyesi AYKOME Toplantısı Hakkında Görüş Alışverişi Yapıldı
Midyat Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirilen AYKOME toplantısı, alt yapı ve üst yapı çalışmalarının detaylı tartışıldığı bir platform haline geldi. Katılımcılar arasında Mardin Büyükşehir Belediyesi Midyat Şubesi, DEDAŞ, MARSU ve Türk Telekom gibi kuruluşların temsilcileri yer aldı.
Midyat Belediyesi Meclis salonunda Midyat Belediye Başkan yardımcısı Ali Alptekin, başkanlığında, Mardin Büyükşehir Belediyesi Midyat Şubesi, DEDAŞ, MARSU ve Türk Telekom, alt yapı kuruluşlarının birim müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleşti.
Toplantıya Midyat Belediye Başkan yardımcısı Ali Alptekin, MARSU Şube Müdürü Murat Arı, DEDAŞ İşletme Yetkilisi Masum Doğan, Türk Telekom Midyat İşletme Şefi Hakan Mete - Telekom Planlama Yatırım Şefi Mehmet Akdoğan, Akmercan Doğalgaz Midyat Şube Müdürü Murat Kurt, Midyat Belediyesi Fen İşleri Müdürü Veysel Tunç ve altyapı kuruluşlarının birim yetkilileri katıldı.
Toplantıda, ilçede yapılmakta olan alt yapı ve üst yapı çalışmalarının, kurumlar arası koordinasyon, yatırımcı kuruluşların yatırım programlarını paylaşımları gibi konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Alptekin'in liderliğindeki AYKOME toplantısında, ilçedeki altyapı ve üst yapı projeleri detaylı bir şekilde ele alındı. Toplantıya katılan kuruluşların müdürleri, yatırım programlarını paylaşarak kurumlar arası koordinasyonu artırmayı hedefledi. Midyat'ta gerçekleştirilen bu verimli toplantı sayesinde, ilçenin geleceğine yönelik önemli adımlar atılmış oldu.