Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde önemli bir gelişme yaşanıyor! Milli Dayanışma Komisyonu, ülke gündemine yön veren ve farklı bakış açıları sunan düşünce kuruluşlarını dinlemek üzere harekete geçti. Bu kritik adım, komisyonun çalışmalarına daha geniş bir perspektifle yaklaşmasını sağlayacak. SETA'dan ORSAM'a kadar birçok önemli vakfın temsilcileri, TBMM çatısı altında bir araya gelerek görüşlerini paylaşacak. Bu toplantıdan çıkacak sonuçlar, Türkiye'nin geleceği için önemli ipuçları sunabilir. Gözler şimdi TBMM'de!

ANKARA - BHA

TBMM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, toplantının TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un başkanlığında TBMM Tören Salonu’nda yapılacağı belirtildi.

Komisyonun gündeminde, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA), Dicle Toplumsal Araştırmalar Merkezi (DİTAM), Rawest Araştırma, Kürt Çalışmaları Merkezi (KSC), Ekopolitik Kültür ve Eğitim ve Araştırma Vakfı (EKEAV), Ankara Enstitüsü, Sosyo-Politik Saha Araştırmaları Merkezi (SAHAM), Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve Ortadoğu Araştırmaları Merkezi (ORSAM) temsilcilerinin dinlenmesi yer alıyor.

TBMM Başkanlığı'nın duyurusuna göre, Milli Dayanışma Komisyonu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un liderliğinde toplanarak çeşitli düşünce kuruluşlarının temsilcilerini dinleyecek. Toplantıda SETA, DİTAM, Rawest Araştırma, KSC, EKEAV, Ankara Enstitüsü, SAHAM, TEPAV ve ORSAM gibi kuruluşların temsilcileri hazır bulunacak. Komisyon, bu kuruluşların görüşlerini alarak çalışmalarına katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu süreç, komisyonun daha kapsayıcı ve bilgiye dayalı kararlar almasına olanak tanıyacak. Toplantının detayları ve sonuçları yakından takip edilecek.