Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TBMM Bahçesinde Çocukların Sevgi Dolu Karşılama Gününde

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Meclis bahçesindeki etkinlik alanlarında çocuklarla bir araya geldi. Etkinlikler kapsamında çocuklarla bir süre sohbet eden Bakan Tekin, çocukların sevgi ve ilgisiyle karşılandı.

Yayınlama: 21.04.2024 - 16:33 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 48
Paylaş:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TBMM bahçesinde çocuklarla keyifli bir buluşmaya imza attı. Gençlerin coşkulu karşılamasının ardından Bakan Tekin, etkinliklere katılarak çocuklarla yakından ilgilendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ruhuna uygun etkinliklerin yaşandığı gün, Bakan Tekin'in çocuklarla samimi anları unutulmaz kıldı.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Meclis bahçesindeki etkinlik alanlarında çocuklarla bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ilk olarak 23 Nisan Ekspresi etkinlik alanını ziyaret etti. Çocuklar için oluşturulan stantları gezen Tekin, tren vagonu görünümlü oyun alanlarında çocuklar için hazırlanan gösterileri takip etti.

Daha sonra Bilim Şenliği etkinliğinin gerçekleştirildiği alana geçen Tekin, burada da öğrencilerin halk oyunları gösterilerini izledi, stantlar hakkında bilgi aldı.

Bakan Yusuf Tekin, etkinlik alanlarında çocuklarla bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Meclis bahçesinde gerçekleşen etkinlikte çocuklarla buluşan Bakan Yusuf Tekin'in sıcak tavırları etkinliğe renk kattı. Etkinliklerde çocuklara yönelik düzenlenen oyunlar ve gösterilerle keyifli bir gün geçiren Bakan Tekin, geleceğin teminatı olan gençlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. TBMM açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen bu özel gün, çocuklar için unutulmaz anılarla dolu bir deneyim haline geldi.

# Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin # TBMM açılış kutlamaları # 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Son Haberler

Yapay Zekâ Çağında Enerji Yönetimi: EY Geleceğin Stratejilerini Açıkladı

03.08.2026 - 11:06

Pancar Üreticilerine 991 Milyon Liralık Destek Hesaplara Yatırıldı

03.08.2026 - 10:53

HAVELSAN Savunma Sanayisindeki İhracat Başarısına Bir Yenisini Ekledi

03.08.2026 - 10:39

Temmuz 2026 Enflasyonu Açıklandı: Kira Artış Oranı Belli Oldu

03.08.2026 - 10:24

Matlı’nın Üretim Ölçeği İSO Listelerine Üç Şirketle Yansıdı

03.08.2026 - 10:03

MAN, IAA Transportation 2026’da Yeni Nesil Elektrikli ve Dijital Ulaşım Ekosistemini Tanıtacak

03.08.2026 - 09:54

Büyükçekmece Belediyesi Hizmet Filosunu 8 Yeni Araçla Güçlendirdi

03.08.2026 - 09:13

Castrol Ford Team Türkiye'den Bir Başarı Daha

03.08.2026 - 09:09

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel