Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Muğla Dalaman'a Kentpark Projesiyle Yeni Bir Soluk Geliyor

Muğla Dalaman ilçesinde, Hürriyet Mahallesi'nde bulunan alanda yapılması planlanan Kentpark Projesi, kütüphane, mini konser alanı, çocuk oyun parkı ve restaurant gibi aktivitelerle ilçenin cazibesini artıracak. Yaklaşık 30 bin metrekare alana kurulacak olan Kentpark, İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında hayata geçirilecek.

Yayınlama: 03.03.2025 - 10:30 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 18
Paylaş:

Muğla Dalaman'ın değerini arttıracak Kentpark Projesi hayata geçiyor! İlçede yaşayan vatandaşlar için keyifli ve eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir alan oluşturuluyor. Proje içerisinde kütüphane, mini konser alanı, çocuk oyun parkı ve daha pek çok aktivite yer alacak. Muğla Dalaman güzelliğine güzellik katıyor!

Muğla Dalaman’ın cazibesini arttıracak, İlçede yaşayan vatandaşların ailecek keyifli vakit geçirip dinlenebileceği, spor yapabileceğiKentpark Projesi yapımı için çalışmalar başladı. Hürriyet Mahallesi’nde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısındakialana yapılması planlanan projeyi Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, Belediye Meclis Üyeleri Rıza Kurt ve Can Sezen yerinde inceleyip Park ve Bahçeler Müdürü Eser Koç’tan projenin detayları hakkında bilgi aldı.

Yaklaşık 30 bin metrekare alana yapılması planlanan Kentpark’ın içerisinde; kütüphane, mini konser alanı, el sanatları ve sergi satış noktaları, çocuk oyun parkı (kaykay pisti, bisiklet parkuru, yürüyüş parkuru, spor aletleri) ve restaurant yer alacak.

DALAMAN’A YENİ BİR SOLUK GETİRECEK

Muğla Dalaman’ın değerini arttıracak projede çalışmalara başlandığını belirten Belediye Başkanı Sezer Durmuş; “Dalaman için çalışmaya, yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. İlçede yaşayan vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebileceği, çocuklarımızın güvenli bir şekilde parkta oynayabileceği, spor yapabileceği, dinlenebileceği bir alan oluşturuyoruz. Hürriyet Mahallesi’ndeki Emniyet Müdürlüğükarşısındaki bölgeye Kentparkyapmak için çalışmalara başladık.  Yaklaşık 30 bin metrekare alanı kapsayacak Kentpark, ilçemizin değerini arttıracak önemli bir projedir. Halkımızın yararına olacak şekilde planladığımız proje tamamlandığında, ilçemize yeni bir soluk getirecek. Dalaman’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Muğla Dalaman'ın yeni çehresini değiştirecek olan Kentpark Projesi, ilçe sakinlerine keyifli saatler sunmayı hedefliyor. Belediye Başkanı Sezer Durmuş, projenin ilerlemesini yerinde inceleyerek, ilçenin değerine değer katacaklarını belirtti. Kentpark'ta yer alacak olan aktivitelerle Dalaman, ailecek keyifli vakit geçirilebilecek, spor yapılabilen ve dinlenebilecek bir alan haline gelecek.

Son Haberler

Fenerbahçe’ye Marco Asensio şoku! Yıldız futbolcu en az 2 ay yok

18.10.2026 - 14:27

Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadın Milli Takımı Avrupa şampiyonu

18.10.2026 - 13:36

Ankara-Kayseri arası YHT ile 1 saat 45 dakika olacak

18.10.2026 - 12:44

Rusya'da İHA saldırıları: Petrol terminalinde yangın

18.10.2026 - 12:40

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman'dan Hatay'da yatırım ve yeni anayasa mesajı

18.10.2026 - 12:38

Airbus: Türkiye'nin uçak ihtiyacı 1800'e ulaşacak

18.10.2026 - 12:21

ABB’den Afetlere Karşı Farkındalık Koşusu

18.10.2026 - 12:05

Kayseri’de ‘Küçük Dostlar Kedi Kasabası’ Ziyaretçi Akınına Uğruyor

18.10.2026 - 12:03

‘700. Yıl Söyleşileri’ Bursa’nın Tarihî Yolculuğuyla Başladı

18.10.2026 - 12:01

Türkiye'de ticari araç ihracatı: 5 milyar doları aştı

18.10.2026 - 11:54
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel