Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Teknoloji
Teknoloji

Muğla'da Sosyal ve Ekonomik Canlılık: Beyobası Mahallesine Yatırım Yapılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Köyceğiz’in Beyobası Mahallesi'nde 2 milyon 203 bin 147 TL değerinde pazar alanı, açık otopark ve yeşil alan projesi hayata geçiriyor. Bu proje ile bölgede ticaret ve sosyal yaşamın canlanması hedefleniyor.

Yayınlama: 04.02.2025 - 17:42 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 47
Paylaş:

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Köyceğiz’in Beyobası Mahallesi'nde cazibe yaratacak dev yatırım projesine start verdi. 2 milyon 203 bin 147 TL'lik bütçeyle gerçekleştirilecek olan pazar alanı, açık otopark ve yeşil alan düzenlemesi, bölgede ticaretin ve sosyal yaşamın hareketlenmesine öncülük edecek. Projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, modern ve kullanışlı bir mekanı halkın hizmetine sunmanın heyecanını yaşıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Köyceğiz’in Beyobası Mahallesi’nde toplam maliyeti 2 milyon 203 bin 147 TL olan pazar alanı, açık otopark ve yeşil alan projesini hayata geçiriyor.

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi yatırımları ile kente değer katacak projeler üretmeye devam ediyor.Büyükşehir Belediyesi, Köyceğiz’in Beyobası Mahallesi’nde hayata geçireceği toplam maliyeti 2 milyon 203 bin 147 TL olan pazar alanı, açık otopark ve yeşil alan projesinin ihalesini tamamladı ve çalışmalara başladı.

Bölgede Hem Ticaret Hem De Sosyal Yaşam Canlandırılacak

Proje kapsamında 650 metrekare yeşil alan, 2 bin 440 metrekare pazar alanı parke kaplaması, 135 metrekare kaldırım imalatı ve 390 metrekare itfaiye alanı yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi,çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgede hem ticareti hem de sosyal yaşamı canlandırmayı hedefliyor.

Bölge Değer Kazanacak

Proje kapsamında bölge halkı daha modern bir alanda pazar alışverişlerini yapabilecek. Açık otopark ve yeşil alan düzenlemeleri ile de bölgeye önemli katkılar sunulacak. Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak modern alanı halkın kullanımına sunacak.

Başkan Aras: “Halkımızın İhtiyaçlarına Yönelik Projeler Üretmeye Devam Edeceğiz”

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırarakkentimizi daha modern ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Köyceğiz ilçemizin Beyobası Mahallesi’nde hayata geçireceğimiz pazar alanı, açık otopark ve yeşil alan projesi ile mahallemize hem ekonomik hem de sosyal açıdan önemli katkılar sunacağız. Bu projeyle, vatandaşlarımız daha düzenli bir pazar alanına kavuşacak ve dinlenebilecekleri yeşil alanlara sahip olacaklar. Çevre dostu anlayışımız doğrultusunda yeşil alanları artırarak mahallemize sosyal alanlar kazandırmış olacağız. Muğlamızın her köşesinde halkımızın ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Beyobası Mahallesi'nde başlattığı yatırım projesiyle bölgenin ekonomisi hareketlenecek, sosyal yaşam renklenecek. Pazar alanı düzenlemesi, açık otopark ve yeşil alan çalışmalarıyla bölge halkı modern ve güvenli bir yaşam alanına kavuşacak. Başkan Ahmet Aras, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına yönelik projeler üreterek Muğla'nın her köşesinde önemli gelişmelere imza atmaya devam edeceklerini vurguladı.

# Muğla Büyükşehir Belediyesi # Beyobası Mahallesi # Pazar Alanı Projesi
Son Haberler

Golden Global Yatırım Bankası’ndan Yurt Dışı Eğitim Hayallerine Finansman Desteği

19.08.2026 - 13:56

MSD Hayvan Sağlığı Araştırması: "Her 4 Kedi Sahibinden 1'i Yanılıyor"

19.08.2026 - 13:50

Aras Kargo’dan 3 Yılda 100 Milyon Euro’luk Yeni Yatırım Hamlesi

19.08.2026 - 13:47

Prof. Dr. Okan Tüysüz’den Deprem Uyarıları

19.08.2026 - 13:42

Xiaomi'nin 2026 İkinci Çeyrek Geliri 108,9 Milyar RMB'ye Ulaştı

19.08.2026 - 13:37

Bakan Şimşek’ten İkinci Çeyrek Verilerine İlişkin Değerlendirme

19.08.2026 - 13:26

İşsiz Sayısı Geriledi, İstihdam Arttı

19.08.2026 - 13:19

Yenişehir’de 11 Bin Ağaç Sıfır Atıkla Kurtuldu

19.08.2026 - 13:18

Puratos Türkiye’nin Yadigâr Buğdaylar Yolculuğunda Üçüncü Hasat

19.08.2026 - 13:15

Bakan Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Dalkıran’ı Kabul Etti

19.08.2026 - 12:28
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel