Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Teknoloji
Teknoloji

Muğlalı Okçular Antalya'da Büyük Başarı Sergiledi

Antalya’da düzenlenen 2024 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun Türkiye ikincisi olurken, Emircan Haney Türkiye üçüncüsü oldu. Okçulukta büyük bir başarı elde eden Muğlalı sporcular, milli takım yolunda da önemli adımlar attılar.

Yayınlama: 17.12.2024 - 13:57 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 36
Paylaş:

Muğla’dan Antalya’ya büyük gurur! Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun ve Emircan Haney, Antalya'da düzenlenen 2024 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı. Sporculardan Hazal Burun Türkiye ikincisi olurken, Emircan Haney de Türkiye üçüncüsü olarak adını duyurdu. Muğla'nın gururu bu başarı ile taçlandı!

Antalya’da düzenlenen 2024 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun Türkiye ikincisi olurken, Emircan Haney Türkiye üçüncüsü oldu.

MUĞLA (İGFA) - 2024 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun ve Emircan Haney, büyük bir başarıya imza attı. Hazal Burun Türkiye ikincisi olurken, Emircan Haney Türkiye üçüncüsü oldu.

Okçuluk 2024 Salon Türkiye Şampiyonası Antalya’da düzenlendi. Şampiyonaya 134 spor kulübünden 833 sporcu katıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi şampiyonaya 7 sporcu ile katılım sağladı. Şampiyonada Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun Bireysel dalda Türkiye ikincisi olurken, Emircan Haney’de Türkiye üçüncüsü oldu. Okçuluk şampiyonasında Hazal Burun, Songül Lök ve Meltem Yaka’dan oluşan kadın takımı Büyükler Kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Bu başarı ile Hazal Burun ve Songül Lök Milli Takım barajını geçtiler. Aynı şampiyonada Eflal Duru Kaya, Yaren Sare ve Tanem Topuz’dan oluşan takım U-21 kadın takımı olarak Türkiye ikincisi oldu.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, şampiyonada elde ettikleri başarı nedeniyle Büyükşehir Sporcularını kutladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuları, Antalya’da gerçekleştirilen 2024 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda dikkatleri üzerlerine çekti. Hazal Burun ve Emircan Haney'in elde ettiği Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü, hem Muğla hem de Türk okçuluk camiası için gurur verici bir başarı oldu. Milli takım yolunda da önemli adımlar atan sporcular, gelecekte de başarılı performansları ile adlarından söz ettirecek gibi gözüküyor.

# Muğlalı Okçular # Antalya 2024 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası # Hazal Burun
Son Haberler

Erdoğan’ın Davetiyle Türkiye’ye Geliyor: Irak Başbakanı’nın Ziyaret Gündemi Geniş

27.07.2026 - 16:44

İpsala ve Pazarkule’de Kriz Bitti: Geçişler Normale Döndü

27.07.2026 - 16:25

AB Destekli Proje: Zeytin Atlası Erişime Açıldı

27.07.2026 - 16:17

Sosyal Medya ve Yapay Zekâ Reklamlarına Yeni Kurallar Geliyor

27.07.2026 - 16:11

Güreşte Zirve Yıldırım’ın: Bursa Ekibi Fırtına Gibi Esti

27.07.2026 - 15:36

Güven Endekslerinde Ayrışma: Hizmet Sektörü Yükseldi, Perakende Zayıfladı

27.07.2026 - 15:27

Kardemir Çelik halka arzı başarıyla tamamlandı

27.07.2026 - 12:57

Masfen Enerji paylarına yaklaşık 5 katı, toplamda 19,3 milyar TL tutarında talep geldi

27.07.2026 - 12:47

Mabel Matiz Harbiye’de Fırtına Gibi Esti

27.07.2026 - 11:56

Karakaya’da Turna Heyecanı: 90 Sporcu Malatya’da Buluştu

27.07.2026 - 11:00
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel