Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Spor
Spor

Muratpaşa Belediyesi'nin Yenilenen Doğal Buz Pisti Sezona Merhaba Dedi

Akdeniz'in ilk ve tek doğal buz pisti olan Muratpaşa Belediyesi'nin 450 metrekare genişliğindeki buz pisti, aynı anda 60 kişiye hizmet veriyor. Başkan Uysal'ın liderliğinde gerçekleşen açılışta sporcular ve aileleri de yer aldı.

Yayınlama: 27.01.2025 - 10:52 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 13
Paylaş:

Muratpaşa Belediyesi, Akdeniz'in ilk ve tek doğal buz pistinde sezon açılışını gerçekleştirdi. Başkan Uysal'ın liderliğinde gerçekleşen etkinlikte sporcular ve aileler bir araya geldi. Yenilenen buz pisti, 450 metrekare genişliğinde ve aynı anda 60 kişiye hizmet veriyor.

Muratpaşa Belediyesi’nin 450 metrekare genişliğinde, aynı anda 60 kişiye kadar hizmet verebilen ve Akdeniz’in ilk ve tek doğal buz pisti olma özelliğini taşıyan buz pisti, yenilenen yüzüyle sezona “merhaba” dedi. Açılışa Başkan Uysal’ın yanı sıra MuratpaşaBelediyespor Başkanı Özcan Yılmaz, sporcular ve aileleri de katıldı.

Başkan Uysal, açılış konuşmasında, her mahallede okul, sosyal tesis, ibadethane, sağlık ocağı olduğu gibi spor salonunun da olmasının gerektiğini dile getirdi. Sporun aynı zamanda önleyici bir sağlık hizmeti olduğunu belirten Başkan Uysal, “Spor toplumların mutluluğunda bir altın yumurtlayan tavuk” dedi.

Başkan Uysal, “Spor, ulusların ve bireylerin mutluluğu ve geleceğinde çok kilit bir nokta. Akademik başarının anahtarı. Vakit kullanım eğitimi ve disiplini. Ayrıca kendine güveni, iş yapma beceri ve yeteneklerini de teyit eden bir şey. Spor politikası, devletlerin temel politikası olmalı. Bizler Muratpaşa’mızda sporcu yetiştirmeye ve sporcular için olanaklar geliştirerek aynı zamanda kitle sporlarımızı da geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Açılışta belediyenin buz pistinde antrenmanlarını yapan ve son olarak Avrupa 2’nciliğiniMuratpaşa’ya getiren Selin Eren de vardı. Eren, Muratpaşa Belediyesi’ne ve Başkan Uysal’a teşekkür etti ve “Antrenmanlara başlamak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Akdeniz Üniversitesi Buz Hokeyi Kadın Takımı oyuncularından Bilge Elmacıklı ise 5 yıldır bu pistte antrenman yaptıklarını belirterek, “Belediyemiz bize her zaman büyük destek sağlıyor. Minnettarız” dedi. Buz hokeyine yeni başlayan bir sporcunun annesi Elif Özpeker de “Oğlumun burada kendini geliştirip bir gün takıma katılacağına inanıyorum. Muratpaşa Belediyesi’nin spora yaptığı yatırımlardan çok memnunuz” diye konuştu.

 

Muratpaşa Belediyesi, spora verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Başkan Uysal'ın sporun toplumların mutluluğunda kilit bir rol oynadığını vurguladığı açılış etkinliği, sporcuların ve ailelerinin büyük ilgisini çekti. Buz hokeyi oyuncuları ve yeni başlayan sporcuların belediyenin spor hizmetlerinden duyduğu memnuniyet etkinlik boyunca dile getirildi.

Son Haberler

Cantieri Capelli Tekneleri Bodrum’da Tanıtıldı

01.08.2026 - 01:11

Pladis Dengeli Beslenmeye Katkı Sunan Ürün Hacmini 2030’a Kadar İki Katına Çıkaracak

01.08.2026 - 00:52

Hyundai Motor Türkiye’den İlham Veren Gençlik Kampı

01.08.2026 - 00:33

Kızılelma Dâhili Mühimmat Yuvasından İlk Atış Testlerini Başarıyla Tamamladı​​

01.08.2026 - 00:29

TSKB’nin Organizasyonel Yapısında Değişiklikler Gerçekleşti

01.08.2026 - 00:19

Sanipak’tan Küresel Büyümede Yeni Adım

31.07.2026 - 23:42

YEO Kosova'nın İlk 130 MWp Güneş Enerjisi Santralinin İnşasına Başladı

31.07.2026 - 23:38

Netaş'ta Yönetim Kurulu Başkanlığı Görev Değişimi

31.07.2026 - 23:37

Kesintisiz Hizmetin Adresi Kuşadası

31.07.2026 - 17:41

Kahramanmaraş'a  Değer Katacak 5 Yatırım Daha Hizmete Giriyor

31.07.2026 - 16:52
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel