Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Hacı Bektaş Veli anma etkinliklerine katıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen Hacı Bektaş Veli'yi Anma Etkinlikleri'ne katıldı. Programın ilk bölümünde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ekibince 'Hacı Bektaş Veli temalı deyiş ve nefes' dinletisi ve semah gösterisi sahnelendi. Hünkar Hacı Bektaş Veli'nin Hak'ka Yürüyüşünün 753. Yıl Dönümü Anma Etkinlikleri'ne, birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşti.

Yayınlama: 16.08.2024 - 12:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 31
Paylaş:

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Hacı Bektaş Veli'nin anma etkinliklerine katıldı! Kültür ve Turizm Bakanlığının düzenlediği etkinlikte duygusal anlar yaşandı. Detaylar haberimizde!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen Hacı Bektaş Veli'yi Anma Etkinlikleri'ne katıldı.

NEVŞEHİR (İGFA) - Kültür ve Turizm Bakanlığınca bu yıl "Sevgi ve muhabbet kapısında buluşalım" temasıyla düzenlenen "Hacı Bektaş Veli'nin Hakk'a Yürüyüşünün 753. Yıl Dönümü Anma Etkinlikleri” Hacıbektaş ilçesindeki Cumhuriyet Kent Meydanı'nda yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, protokol konuşmaları ile devam etti. Programda daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ekibince "Hacı Bektaş Veli temalı deyiş ve nefes" dinletisi ile semah gösterisi sahnelendi.

Hünkar Hacı Bektaş Veli'nin Hak'ka Yürüyüşünün 753. Yıl Dönümü Anma Etkinlikleri programına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Milletvekilleri, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, siyasi partilerin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Hacı Bektaş Veli'yi Anma Etkinlikleri'nde önemli bir buluşmaya imza attı. Program, coşkulu bir atmosferde gerçekleşirken, Hacı Bektaş Veli'nin mirasının yaşatılması için verilen mücadele vurgulandı. Etkinlik, Nevşehir'in kültürel mirasına sahip çıkma adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

# Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı # Hacı Bektaş Veli anma etkinlikleri # Hacıbektaş Veli'nin Hak'ka Yürüyüşü
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel