Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Nevşehir Belediyesi Ramazan Bayramını 11 Pare Top Atışıyla Karşıladı

Nevşehir Belediyesi, Ramazan ayının sona ermesi ve Ramazan Bayramı'nı kutlamak amacıyla 11 pare top atışı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Rasim Arı'nın da katıldığı etkinlikte, Kent Ormanı yakınlarında yapılan top atışıyla Nevşehir halkı bayram sevincini yaşadı.

Yayınlama: 10.04.2024 - 08:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 43
Paylaş:

Nevşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nı coşkuyla karşıladı! Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen 11 pare top atışıyla halk bayram sevincini yaşadı. Belediye Başkanı Rasim Arı'nın davetiyle bayram kutlamaları başladı.

Nevşehir Belediyesi tarafından, on bir ayın sultanı ramazan ayının sona ermesi ve Ramazan Bayramı dolayısıyla 11 pare top atışı gerçekleştirdi.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Ramazan ayının başlangıcı dolayısıyla arife günü 11 pare top atışı gerçekleştiren ve ramazan boyunca her gün iftar saatinde yaptığı top atışları ile bir geleneği yaşatan Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Ramazan Bayramı’nı on bir pare top atışı ile karşıladı.

İtfaiye Müdürlüğü tarafından Kahveci Dağı’ndaki Kent Ormanı yakınlarında gerçekleştirilen top atışına Belediye Başkanı Rasim Arı’da katıldı.

İtfaiye erleri ile birlikte topların fitilini ateşleyen Başkan Arı, tüm Nevşehirlilerin bayramını kutlayarak hemşehrilerini bayramın birinci günü saat 15.00’te başkanlık binasında gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programına davet etti.

Nevşehir Belediyesi, Ramazan ayının sona ermesi ve Ramazan Bayramı'nı 11 pare top atışıyla coşkulu bir şekilde kutladı. Belediye Başkanı Rasim Arı'nın önderliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, halk bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı. Tüm Nevşehirliler, başkanlık binasında düzenlenecek olan bayramlaşma programına davet edildi.

# Nevşehir Belediyesi # Ramazan Bayramı # 11 pare top atışı
Son Haberler

İhracatçılara Küresel Pazarlarda Lojistik Avantaj

31.07.2026 - 13:16

Büyükşehir’de “Aile Taksi” Projesi Devam Ediyor

31.07.2026 - 13:13

Horoz Lojistik’te Üst Düzey Atama

31.07.2026 - 13:06

Çocuklar “Toprağın İzinde” Sanatı Ve Doğayı Keşfetti

31.07.2026 - 13:00

Aybir Lojistik Filosunun Üçte İkisini Renault Trucks Çekiciler Oluşturuyor

31.07.2026 - 12:28

Aydem Yenilenebilir Enerji Uşak RES Yatırımıyla Gücünü Artırdı

31.07.2026 - 11:35

Elektrikli Araç Kaskosunda Yeni Dönem

31.07.2026 - 11:28

İETT’den Çatalca Film Festivali’ne Ulaşım ve Tanıtım Desteği

31.07.2026 - 11:15

Dijitalpark Teknokent'te Akıllı Kampüs Dönüşümü Enerji Yönetimiyle Başladı

31.07.2026 - 10:58

Beyaz Eşya Sektöründe Daralma Sürüyor

31.07.2026 - 10:55
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel