Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Nevşehir Belediyesi'nden çocuklar için bayramlık kampanya!

Nevşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için ‘İyiliğiniz Bayramlık Olsun’ sloganıyla yeni bir kampanya başlattı. Belediye Başkanı Rasim Arı liderliğinde yürütülen kampanya, yüzlerce çocuğa bayramlık kıyafet ulaştırmayı hedefliyor. Kampanyaya hayırsever vatandaşların destekleri bekleniyor.

Yayınlama: 09.04.2024 - 08:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 42
Paylaş:

Nevşehir Belediyesi Başkanı Rasim Arı, bayram öncesinde çocuklara destek olacak bir kampanya başlattı. İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları için bayramlık kıyafet hedefiyle yola çıkılan kampanya, toplumdaya dayanışma ve sevgi mesajı veriyor. Bu anlamlı adımla çocukların yüzlerini güldüren Nevşehir Belediyesi, hayırseverlerin desteğini bekliyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, bayramda çocukların yüzlerini güldürecek yeni bir kampanyanın startını verdi.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi tarafından, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için ‘İyiliğiniz Bayramlık Olsun’ sloganıyla bir kampanya başlatıldı. Belediye Başkanı Rasim Arı, yüzlerce çocuğa bayramlık kıyafet ulaştırmayı hedefleyen kampanyaya tüm hayırsever vatandaşları davet etti.

Bayramların dayanışma ve kaynaşma günleri olduğunu belirten Arı, “Çocuklarımızın minik kalplerini bayramlık hediyelerin sevinciyle doldurmak için hayırsever hemşehrilerimizi bekliyoruz. Böylesine özel ve anlamlı günlerde özellikle çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemli.” dedi.

Kampanyaya katılarak ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için bayramlık kıyafet almak isteyen hayırseverler, Nevşehir Belediyesi Başkanlık Binası içerisinde bulunan Turkuaz Masa’ya başvuruda bulunarak detaylı bilgi alabilecek.

Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan kampanya ile Ramazan Bayramı öncesinde çocuklar için sevgi dolu bir jest yapılmış olacak. Belediye Başkanı Rasim Arı'nın önderliğinde yürütülen bu kampanya, toplumdaki dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendirerek, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına destek olmayı amaçlıyor. Kampanyaya katılarak hayırseverler, çocuklara bayramlık kıyafet ulaştırmak adına anlamlı bir katkıda bulunabilirler.

# Nevşehir Belediyesi # Rasim Arı # çocuklar için kampanya
Son Haberler

Kocaeli’nin Kıyı Şeritleri 10 Ton Atıktan Arındırıldı

17.08.2026 - 20:28

EA SPORTS FC™ 27’nin En Yüksek Reytingli 27 Erkek ve Kadın Oyuncusu Açıklandı

17.08.2026 - 20:25

Tether, Tarihinin En Kapsamlı İlk Finansal Denetimini Tamamladı

17.08.2026 - 17:29

Türkiye’nin Kalkınmasında Gençlere Özel Sektör Desteği Öne Çıkıyor

17.08.2026 - 17:28

Gençler Denizli Büyükşehir ile Dünyaya Açıldı

17.08.2026 - 17:03

“SHE by Driventure” Programı Hayata Geçiyor

17.08.2026 - 16:55

Küresel Piyasalarda Volatilite Yeniden Yükseliyor

17.08.2026 - 16:22

Malatya Gastronomi Festivali Yüzbinlerce Ziyaretçiyi Ağırladı

17.08.2026 - 16:02

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Drone Teknolojisiyle Ormanlık Alanlardaki Şebekesini İzliyor

17.08.2026 - 15:51

2026 Avrupa Bisiklet Başkenti Konya'da Bisikletseverler Beyşehir’in Tarihini ve Doğasını Keşfetti

17.08.2026 - 15:32
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel