Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Nevşehir'de Milli Takım Heyecanı: Dev Ekranda Coşku Dolu Anlar Yaşandı

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı'nın Çekya maçını Nevşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte heyecanla takip eden Nevşehirliler, son dakika golüyle büyük bir coşku yaşadı. Belediye Başkanı Rasim Arı da milli takımın galibiyetini kutladı.

Yayınlama: 28.06.2024 - 09:25 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 56
Paylaş:

Nevşehir'de düzenlenen dev ekranda milli takım maçını izleme etkinliği kalabalık bir katılımla gerçekleşti. Vatandaşlar son dakika golüyle büyük bir sevinç yaşarken Belediye Başkanı Rasim Arı da coşkuya ortak oldu. Ayrıca, konser ve etkinliklerle renklenen gecede Türkiye'nin galibiyeti büyük alkış aldı.

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden A Milli Futbol Takımının Çekya maçını Nevşehir Belediyesi’nin hazırladığı dev ekranda izleyen Nevşehirliler, son dakikalarda gelen galibiyet golüyle büyük bir coşku yaşadı. Belediye Başkanı Rasim Arı da vatandaşlarla birlikte milli takımımızın galibiyetini kutladı.

NEVŞEHİR (İGFA) - 2024 Avrupa Şampiyonası kapsamında Türkiye ile Çekya arasında oynanan müsabaka için Nevşehir Belediyesi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesine dev ekran kuruldu. Müsabakayı izlemek için saatler öncesinden alana gelen vatandaşlara burada Türk Bayrakları dağıtılarak gazoz ve patlamış mısır ikramında bulunuldu.

Maç öncesinde alanı dolduran yüzlerce kişi, Türk Halk Müziği Sanatçısı Ersin Tunç’un seslendirdiği türkülerle keyifli bir akşam yaşarken Tunç, konserde başta Nevşehir olmak üzere İç Anadolu bölgesinden seslendirdiği türkülerle vatandaşlara adeta bir müzik ziyafeti sundu.

Konser sonrasında vatandaşlara hitap eden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, “2 gündür şehirdeki var olan problemlere hızlı çözümler üretebilmek için Ankara’da kamp kurmuştuk. Çok farklı kimlikte, siyasi görüşte kişilerle bir araya geldim. Ankara’da hukukumuz olan her partiden dostlarla bir araya geldik. Şu anda Nevşehir bütün Ankara’da hatta bütün Türkiye’de konuşuluyor. Seçimlerden önce ‘bu şehir iki tane netice ile karşı karşıya kalacak’ demiştim. Ya demokrasisine, kendi iradesine, kendi evladına sahip çıkan bir şehir olarak Türkiye’de gıpta ile bakılan bir şehir olacak, ‘Nevşehirli ile uğraşılmazmış’ denilecek ya da demokrasisine, kendi hakkına sahip çıkamayan bir şehir olarak anılacağını belirtmiştim. Birincisini tercih edersek bu şehrin kaderinin değişeceğini de söylemiştim. Şimdi tüm Türkiye Nevşehir’in nasıl tarih yazdığını konuşuyor. İyi ki sizin hizmetkârınız, iyi ki sizin bir ferdiniz, iyi ki sizin belediye başkanınızım. Bu unvanı, bu sıfatı, bu onuru başı dik, alnı açık bir şekilde bu şehir için Ankara’da herkese kafa tutacak iradeyi ve desteği bana verdiğiniz için hepinize şükranlarımı ve minnetlerimi arz ediyorum. Bugüne kadar asla bir kibirin içinde olmadım ve söz veriyorum bu tavırda beni kimse göremeyecek. Ben ismimim önündeki sıfata değil sizin kardeşliğinize, sizin ağabeyliğinize ve büyüklerimin evlatlığına talibim. Türkiye’de hiçbir siyasetçiye nasip olmayan bir sevgiyi bana verdiğiniz için ömrümün son nefesine kadar size ihanet etmeyecek ve sizi asla mahcup etmeyeceğim.” dedi.

Konser programının ardından ise dev ekranda Türkiye-Çekya müsabakasını izleyen vatandaşlar alkış ve tezahüratlarla Ay-Yıldızlı ekibe destekte bulundu. Maç sonrası büyük sevinç yaşayan vatandaşlarla birlikte galibiyeti kutlayan Belediye Başkanı Arı, alana gelen Turk Riders Chopper Clup üyeleri ile birlikte motorsiklete binerek Kayaşehir’de galibiyet turu attı.

Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı, Nevşehir'de dev ekranda yaşayanlar için unutulmaz anlarla taçlandı. Milli takım coşkusunun yaşandığı etkinlikte Belediye Başkanı Rasim Arı'nın konuşması duygusal anlara sebep oldu. Türkiye-Çekya maçı sonrası binlerce Nevşehirli, heyecanını gecenin ilerleyen saatlerine kadar taşıdı. Ayrıca, Belediye Başkanı Arı'nın motosiklet turu yaparak kutladığı galibiyet, büyük ilgi gördü.

# Nevşehir # Milli Takım # dev ekran
Son Haberler

Dardanel'den Yunanistan'da Güneş Enerjisi Yatırımı

30.07.2026 - 16:50

Boreas'tan Kurumsal Dönüşüme Stratejik Adım

30.07.2026 - 16:41

Audi Tarihinin En Büyük SUV Modeli Q9, Markanın Yeni Amiral Gemisi Oluyor

30.07.2026 - 16:38

Avrasya Tüneli'nde Döngüsel Tasarım Örneği

30.07.2026 - 16:22

Nilüfer’de dağ bisikleti heyecanı

30.07.2026 - 13:25

CoinTR, Geleceğin Finansal Hizmet Merkezi Kur+’ı Duyurdu

30.07.2026 - 13:20

Türk Kızılay, Orman Yangınlarında 26 Noktada Sahada

30.07.2026 - 13:18

Kelebek Mobilya'da Üst Düzey Atama

30.07.2026 - 13:15

Türkiye'nin Yenilenebilir Enerji Gücü Büyüyor: Güneşin Payı Yüzde 21,6 Oldu

30.07.2026 - 13:15

ŞARA Teknoloji, Moldova'nın Enerji Geleceğini İnşa Ediyor

30.07.2026 - 13:07
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel