Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Nilüfer Karadeniz Festivali Coşkusu Sona Erdi! İşte Unutulmaz Anlar

Nilüfer'de düzenlenen Karadeniz Festivali, binlerce kişinin katılımıyla sona erdi. Üç gün boyunca Karadeniz ezgileriyle coşan katılımcılar, unutulmaz anlar yaşadı.

Yayınlama: 02.06.2025 - 15:28 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı Okunma: 62
Paylaş:

Nilüfer Belediyesi'nin ilk kez düzenlediği Karadeniz Festivali büyük bir ilgiyle karşılandı. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda gerçekleşen festivalde, Karadeniz'in eşsiz kültürü ve müziği doyasıya yaşandı. Hami Bakan, Safa Tatoğlu ve Hakan Köntek gibi sevilen sanatçıların sahne aldığı festival, renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Şadi Özdemir, festivalin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini müjdeledi. Karadeniz'in tüm illerini buluşturan bu coşkuya siz de ortak olun!

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği ve 3 gün süren 1. Nilüfer Karadeniz Festivali, son gününde de binlerce kişiyi ağırladı. Dolu dolu Karadeniz ezgileri ile geçen son günde sevilen sanatçılar Hami Bakan, Safa Tatoğlu ve Hakan Köntek sahne aldı.                                     

Bu yıl ilk kez düzenlenen Nilüfer Karadeniz Festivali, renkli görüntülere sahne oldu.
Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Hastane Alanı’nda 30 Mayıs -1 Haziran tarihleri arasında düzenlenen festivale katılan binlerce vatandaş, 3 gün boyunca Karadeniz ezgileri ve horonla coştu. Festival alanında çeşitli atölyeler ve halk oyunları gösterileri de gerçekleştirildi.
Festivalin 3’üncü günü Anka Kültür Sanat Spor Kulübü Halk Dansları Grubu gösterisiyle başladı. Vatandaşlar tulum ve kemençeyle çalınan Karadeniz müzikleri ile dans etti. Dj Uğur Başaran da performansıyla ziyaretçileri eğlendirdi. Sahneye çıkan şarkıcı Hami Bakan, Karadeniz’in sevilen türkülerini seslendirdi. Şarkıcı Safa Tatoğlu ise kemençesiyle söylediği şarkılar ve enerjik performansıyla beğeni topladı. Gecenin finalinde ise şarkıcı Hakan Köntek, sahneye çıktı. Büyük alkış alan Köntek’in şarkılarına vatandaşlar da eşlik etti.

Konserin ardından sahneye çıkan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve Nuray Özdemir, Hakan Köntek’e teşekkür ederek, çiçek verdi. Başkan Şadi Özdemir, festivalin 3 gün boyunca barış, kardeşlik ve keyifle geçtiğini belirterek, festivalde emeği geçen Bursa’daki Karadeniz illeri derneklerinin başkanlarına da teşekkür etti. Başkan Şadi Özdemir, Karadeniz’in 18 ilini buluşturan festivali, önümüzdeki yıllarda da düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

Nilüfer Karadeniz Festivali, üç gün boyunca binlerce vatandaşı ağırlayarak coşkulu bir şekilde sona erdi. Festivalde, Anka Kültür Sanat Spor Kulübü Halk Dansları Grubu'nun gösterileri, DJ Uğur Başaran'ın performansları ve sevilen sanatçıların konserleriyle katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı. Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, festivalin barış ve kardeşlik içinde geçtiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti ve festivalin gelecek yıllarda da düzenleneceğini duyurdu. Festival, Karadeniz kültürünü Nilüfer'e taşıyarak büyük beğeni topladı.

# Nilüfer Karadeniz Festivali # Karadeniz müziği # Şadi Özdemir
Son Haberler

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kadıköy'de Sportif Heyecan

02.08.2026 - 22:59

Kayseri'de Büyükşehir İle Miraç'ın Tramvay Hayali Gerçeğe Dönüştü

02.08.2026 - 13:30

ASAT’tan COP31 Öncesi Güçlü Altyapı Hamlesi

02.08.2026 - 13:28

Esenyurt Belediyesi Araç Filosunu Kendi Öz Kaynaklarıyla Güçlendiriyor

02.08.2026 - 13:26

Bursa Açıkhava'da Emre Altuğ'dan Müzik Dolu Gece

02.08.2026 - 13:25

Konya Ultra Trail, 13 Ülkeden 1.300 Sporcuyu Sille'nin Doğasında Buluşturdu

02.08.2026 - 13:23

Nilüfer İlçe Şenliği Dolu Dolu Geçti

02.08.2026 - 13:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel