Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Nilüfer'de Kaldırım İşgali Alarmı! 23 Nisan ve Altınşehir'de Zabıta Harekete Geçti

Nilüfer Belediyesi zabıta ekipleri, 23 Nisan ve Altınşehir'de kaldırım işgallerine karşı operasyon başlattı. Yayaların güvenliği için tehlike arz eden unsurlar kaldırıldı, cezalar kesildi!

Yayınlama: 12.09.2025 - 16:20 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı Okunma: 211
Paylaş:

Nilüfer'de yayaların güvenliği için kritik bir adım atıldı! Altınşehir ve 23 Nisan Mahalleleri'nde yaşanan kaldırım işgalleri, Nilüfer Belediyesi zabıta ekiplerinin ani denetimiyle son buldu. Vatandaşların tepkisine neden olan bu durum, artık mazide kalacak. Peki, bu operasyonun detayları neler? İşletmelere ve araç sahiplerine hangi cezalar uygulandı? Nilüfer Belediyesi'nin bu konudaki kararlılığı ne anlama geliyor? İşte tüm merak edilenler...

Nilüfer Belediyesi zabıta ekipleri, 23 Nisan ve Altınşehir Mahallelerinde gerçekleştirdiği denetimlerle kaldırım işgallerine son verdi. Yaya güvenliğini tehdit eden tabela ve materyaller kaldırılırken, kurallara uymayan işletme ve araç sahiplerine cezai işlem uygulandı.

Nilüfer Belediyesi, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde yürümelerini sağlamak amacıyla kaldırım işgalleriyle mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu doğrultuda zabıta ekipleri, 23 Nisan ve Altınşehir Mahallelerinde kapsamlı bir denetim operasyonu düzenledi.

Gerçekleştirilen denetimlerde, kaldırım, yaya ve bisiklet yollarına izinsiz olarak yerleştirilen tabela, duba ve çeşitli materyaller zabıta ekiplerince toplandı. Kaldırımları ve yaya yürüyüş yollarını işgal eden işletmelere ekipler tarafınca cezai işlem uygulandı.

Denetimler esnasında, kaldırım ve yürüyüş yollarına hatalı park ederek yaya geçişini engelleyen araç sürücüleri hakkında da gerekli yasal işlemler yapıldı.

Nilüfer Belediyesi zabıta ekipleri, 23 Nisan ve Altınşehir Mahallelerinde gerçekleştirdiği kapsamlı denetimlerle kaldırım işgallerine karşı net bir duruş sergiledi. Yayaların güvenliğini tehdit eden tabela, duba ve diğer materyaller toplanırken, kurallara uymayan işletme ve araç sahiplerine cezai işlem uygulandı. Bu denetimler, Nilüfer Belediyesi'nin vatandaşların güvenli ve rahat bir şekilde yürüyebilmelerini sağlama konusundaki kararlılığının bir göstergesi olarak öne çıkıyor. Hatalı park eden araçlar da cezalandırıldı. Belediyenin, kaldırım işgallerine karşı mücadelesini sürdüreceği belirtildi.

# kaldırım işgali # Nilüfer Belediyesi # 23 Nisan
Son Haberler

Costa Cruises, Costa Uygulamasını Türkiye için Kullanıma Açtı

30.10.2026 - 17:16

Yeşilay’da, Bağımlılık ve Sömürgecilik Arasındaki Tarihsel İlişki Masaya Yatırıldı

30.10.2026 - 16:59

TİMBİR Genel Başkanı Basa’dan FIRST FM’in 30. kuruluş yıl dönümüne kutlama mesajı

30.10.2026 - 16:54

Canon, Ofis Yazıcılarının Güvenliğini Artırmak İçin Öncü Printer EDR Teknolojisini Kullanıma Sunuyor

30.10.2026 - 16:34

Akkuyu Nükleer A.Ş. Bölgedeki Öğrencilere Yönelik Çevre Etkinliği Düzenledi

30.10.2026 - 16:16

Škoda’dan Küresel Pazarda Güçlü Satış Performansı

30.10.2026 - 16:13

Rosatom ile Togo Arasında Nükleer Enerji Anlaşması

30.10.2026 - 15:59

Gemlik’te Anadolu’nun Renkleri Cumhuriyet Coşkusuyla Buluştu

30.10.2026 - 15:40

Bakan Göktaş, Kurumsal İş Birliği ve Ortak Adımlar” Toplantısında Konuştu

30.10.2026 - 15:35

Bakan Uraloğlu: Bölünmüş yol ağımızı 30 bin 278 kilometreye çıkardık

30.10.2026 - 15:34
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel