Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Nilüfer'de Pancar Deposu Şenlendi: Açık Hava Sineması ve Konser Coşkusu!

Bursa Nilüfer'de Pancar Deposu, açık hava sinema gösterimleri ve konserlerle yaz akşamlarına renk katıyor. Vatandaşlar, Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklere yoğun ilgi gösteriyor.

Yayınlama: 18.08.2025 - 11:35 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 21
Paylaş:

Bursa'nın gözde ilçesi Nilüfer'de, yaz ayları kültür ve sanat etkinlikleriyle şenleniyor. Nilüfer Belediyesi'nin öncülüğünde, tarihi Pancar Deposu bambaşka bir atmosfere bürünüyor. Her pazar akşamı düzenlenen açık hava sinema gösterimleri ve konserler, bölge halkına unutulmaz anlar yaşatıyor. "Ördeklerin Göçü" filmiyle başlayan bu etkinlikler, Atlas+ grubunun muhteşem konseri ve ardından "Bursa Bülbülü" filminin keyifli gösterimiyle devam etti. Vatandaşlar, yıldızlar altında sinema keyfi yaparken, aynı zamanda müziğin ritmine kendilerini kaptırıyor. Peki, bu coşku dolu etkinlikler daha neler sunacak?

Nilüfer Belediyesi, yaz akşamlarını renklendiren kültür sanat etkinliklerine devam ediyor. Ağustos ayı boyunca her pazar akşamı Pancar Deposu’nda düzenlenen açık hava sinema gösterimlerine, vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

“Ördeklerin Göçü” filmiyle başlayan açık havada sinema gösterimleri, Atlas+ grubunun konseri ve ardından “Bursa Bülbülü” filminin gösterimiyle devam etti.

Türk müziğinin sevilen eserlerini kendilerine has tarzıyla yorumlayan Atlas+ grubu, performanslarıyla izleyenlerin beğenisini topladı.

Konserin ardından sinema keyfi, yönetmenliğini Hakan Algün’ün üstlendiği, senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı, başrollerinde Ata Demirer, Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar’ın yer aldığı “Bursa Bülbülü” filminin gösterimi yapıldı. 1980’lerde Bursa’da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapan Cengiz’in kaset çıkarma hayalini mizahi bir dille anlatan film, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Etkinliği Nilüfer Belediye Meclis Üyesi İrfan Özer de takip etti.

Pancar Deposu’ndaki açık hava sinema gösterimleri 24 Ağustos Pazar günü “Mufasa: Aslan Kral” filmiyle devam edecek. Programın son etkinliği ise 31 Ağustos Pazar günü “Atatürk 2” filmi gösterimiyle gerçekleştirilecek.

Nilüfer Belediyesi, yaz boyunca her pazar akşamı Pancar Deposu'nda düzenlediği açık hava etkinlikleriyle büyük beğeni topluyor. Atlas+ grubunun konseri ve "Bursa Bülbülü" filmi gösterimiyle devam eden etkinliklere vatandaşların ilgisi yoğun oldu. 24 Ağustos'ta "Mufasa: Aslan Kral" ve 31 Ağustos'ta "Atatürk 2" filmlerinin gösterimiyle program sona erecek. Nilüfer Belediyesi, bu tür etkinliklerle vatandaşların sosyal yaşamına katkıda bulunmaya devam edeceğini belirtiyor.

Son Haberler

Fenerbahçe’ye Marco Asensio şoku! Yıldız futbolcu en az 2 ay yok

18.10.2026 - 14:27

Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadın Milli Takımı Avrupa şampiyonu

18.10.2026 - 13:36

Ankara-Kayseri arası YHT ile 1 saat 45 dakika olacak

18.10.2026 - 12:44

Rusya'da İHA saldırıları: Petrol terminalinde yangın

18.10.2026 - 12:40

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman'dan Hatay'da yatırım ve yeni anayasa mesajı

18.10.2026 - 12:38

Airbus: Türkiye'nin uçak ihtiyacı 1800'e ulaşacak

18.10.2026 - 12:21

ABB’den Afetlere Karşı Farkındalık Koşusu

18.10.2026 - 12:05

Kayseri’de ‘Küçük Dostlar Kedi Kasabası’ Ziyaretçi Akınına Uğruyor

18.10.2026 - 12:03

‘700. Yıl Söyleşileri’ Bursa’nın Tarihî Yolculuğuyla Başladı

18.10.2026 - 12:01

Türkiye'de ticari araç ihracatı: 5 milyar doları aştı

18.10.2026 - 11:54
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel