Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Ömer Çelik'ten Ateşkes Müjdesi: Türkiye, Barışın Güvencesi!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pakistan-Hindistan ateşkesini memnuniyetle karşıladı. Türkiye'nin barış için güvenilir ortak olduğunu vurguladı!

Yayınlama: 10.05.2025 - 20:17 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 87
Paylaş:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Pakistan ve Hindistan arasında sağlanan ateşkes kararını büyük bir memnuniyetle karşıladı. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın barışın tesisi için gösterdiği kararlılığa vurgu yaptı. Türkiye'nin her zaman sorunların çözümünde aktif rol oynadığını ve barış isteyenler için en güvenilir ortak olduğunu belirtti. Küresel istikrarsızlığın arttığı bu dönemde, Türkiye'nin barışa olan bağlılığı, bölgesel ve uluslararası düzeyde umut verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Çelik'in açıklamaları, Türkiye'nin barış diplomasisindeki önemli rolünü bir kez daha gözler önüne serdi.

ANKARA-BHA AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pakistan ile Hindistan arasında varılan ateşkes kararına ilişkin sosyal medya hesabından bir değerlendirmede bulundu. Çelik, kararın memnuniyet verici olduğunu belirterek Türkiye’nin barıştan yana tutumunu bir kez daha vurguladı. Açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman sorunların çözümünde ve barışın sağlanmasında kararlılıkla hareket ettiğini ifade eden Çelik, şu ifadeleri kullandı: “Pakistan ile Hindistan arasında ateşkes kararı alınması çok memnuniyet vericidir. Cumhurbaşkanımız her zaman sorunların çözümü ve barış için yüksek bir irade ve çaba ortaya koymaktadır. Türkiye, barış isteyenler için en güvenilir ortaktır.” Çelik, küresel ölçekte artan istikrarsızlıklara da dikkat çekerek, Türkiye’nin barışa olan bağlılığının bölgesel ve uluslararası düzeyde güven verici bir pozisyon yarattığını belirtti. “Dünyanın her yerinden kaos girişimlerinin yükseldiği bir dönemde, Türkiye’nin barış iradesi herkes için güvenilir bir yol arkadaşıdır” ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik'in Pakistan-Hindistan ateşkesine yönelik açıklaması, Türkiye'nin barış diplomasisindeki aktif rolünü ve uluslararası arenadaki güvenilirliğini bir kez daha teyit etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin, sorunların çözümüne odaklandığı ve barışın tesisi için çaba gösterdiği vurgulandı. Çelik, Türkiye'nin küresel istikrarsızlığa rağmen barış iradesini koruduğunu ve bu duruşun, tüm dünya için güvenilir bir yol arkadaşı olduğunu ifade etti. Bu açıklamalar, Türkiye'nin bölgesel ve küresel barışa katkı sağlama konusundaki kararlılığını net bir şekilde ortaya koymaktadır.

# Ömer Çelik # ateşkes # Türkiye Barış
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel