Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Ordu'da 23 Nisan Coşkusu: Başkan Güler'den Çocuklara Özel Bayram Mesajı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukların Türkiye'nin geleceği olduğunu vurgulayarak, eğitimlerine destek sözü verdi. Başkan Güler, bayramın tüm çocuklara barış getirmesi temennisinde bulundu.

Yayınlama: 22.04.2025 - 15:09 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 76
Paylaş:

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı büyük yankı uyandırdı. Çocukların geleceğimiz olduğunu vurgulayan Başkan Güler, onların eğitimi ve gelişimine her zaman destek olacaklarını belirtti. Güler'in mesajı, milli iradenin ve bağımsızlığın önemine dikkat çekerken, çocuklara duyduğu güveni de ortaya koydu. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin çocuklara yönelik projeleriyle geleceğe yatırım yapmaya devam edeceği vurgulandı. Bu anlamlı günde, Başkan Güler'in sözleri umut ve coşkuyla karşılandı.

ORDU-BHA Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, çocukların Türkiye’nin geleceği olduğuna vurgu yaparak, onların eğitimine ve gelişimine her zaman destek verdiklerini ifade etti. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler mesajında şu görüşlere yer verdi: “Milli iradenin tecelli ettiği, bağımsızlığımızın simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günü mutlulukla kutluyoruz. 23 Nisan, milletimizin egemenliğini ilan ettiği ve bağımsızlık mücadelesinde attığı en büyük adımlardan biridir. Aynı zamanda, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramı olarak dünyada bir ilktir ve bu yönüyle de büyük bir gurur kaynağımızdır. Böylesine bir armağanla ödüllendirilen çocuklarımızın; vatan, bayrak ve millet sevgisiyle dopdolu bireyler olarak yetişeceklerine ise inancımız tamdır. Sevgili çocuklar, sizler bizim en kıymetli hazinelerimizsiniz. Yarınlarımızı daha aydınlık daha güçlü kılacak olan sizlersiniz. Bu kutlu günde sadece bayramınızı değil, hayallerinizi ve umutlarınızı da coşkuyla kutluyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak sadece bugün değil, yılın her günü çocuklarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Eğitimi, sanatı, sporu, kültürü ve teknolojiyi destekleyen projelerimizle çocuklarımızın çok yönlü gelişimini teşvik ediyor; onların çağın gerekliliklerine uygun, donanımlı bireyler olarak yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki güçlü bir gelecek bugün attığımız sağlam adımlarla mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum. Bayramın dünyadaki tüm çocuklara barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, çocukların Türkiye'nin geleceği olduğunu ve onların eğitimine büyük önem verdiklerini vurguladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının yıl dönümünde çocuklara armağan edilen bu özel günün anlam ve önemine değinen Güler, çocukların vatan, bayrak ve millet sevgisiyle yetişeceğine olan inancını dile getirdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların çok yönlü gelişimini destekleyen projelerle her zaman yanlarında olacaklarını belirten Güler, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehit ve gazileri minnetle anarak, tüm çocukların bayramını kutladı. Bayramın tüm dünya çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

# 23 Nisan # Ordu Büyükşehir Belediyesi # Mehmet Hilmi Güler
Son Haberler

Bakan Bak: Ortak Değerlerin Zedelenmesine Müsaade Edemeyiz

24.07.2026 - 23:27

HuqqA & HuQQabaz Yeşil Yatırımlarına Devam Ediyor

24.07.2026 - 21:44

Anadolu Hayat Emeklilik ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş Birliğini Yeniledi

24.07.2026 - 21:43

Çocuklarda Yutulan Diş Macunu İstemsiz Gluten Maruziyetine Sebep Olabilir

24.07.2026 - 17:34

Manisa Büyükşehir Alaşehir’de Yol Konforunu Artırıyor

24.07.2026 - 17:04

Siemens ve HD Hyundai Gemi İnşasında Dijital Dönüşümü Hızlandırıyor

24.07.2026 - 17:01

TEKNOFEST Şampiyonu Liseliler Projelerini Arktik'te Test Etti

24.07.2026 - 16:43

Hyundai Motor Türkiye’den İşletmelere Özel Finansman Çözüm

24.07.2026 - 16:32

Dijital Teknolojiler İklimlendirme Sistemlerinde Yeni Dönemi Başlatıyor

24.07.2026 - 15:56

Kayseri'de Başkan Büyükkılıç, UND Yönetimiyle Kayseri'nin Lojistik Geleceğini Görüştü

24.07.2026 - 15:55
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel