Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Ordu'da Çocukların Yüzünü Güldüren Dev Hamle: 186 Yeni Oyun Parkı Kuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, çocukları unutmadı! Şehrin dört bir yanına 186 yeni oyun parkı kurarak miniklerin eğlence dolu vakit geçireceği modern alanlar oluşturdu. Çocukların kahkahaları Ordu sokaklarında yankılanacak!

Yayınlama: 12.12.2025 - 11:29 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 118
Paylaş:

Ordu'da çocukların hayalleri gerçeğe dönüşüyor! Şehrin geleceği olan minikler için Ordu Büyükşehir Belediyesi dev bir adım attı. Toplam 186 adet yepyeni çocuk oyun grubu, il genelindeki ilçelerde hızla kuruldu ve hizmete açıldı. Çocukların sosyal gelişimine ve fiziksel aktiviteye teşvik eden bu modern parklar, ailelerin de yüzünü güldürüyor. Ordu'nun her köşesinde yükselen bu eğlence alanları, çocuklara güvenli ve keyifli bir oyun ortamı sunarken, şehrin yaşam kalitesini de artırıyor. Bu büyük yatırım, Ordu'nun çocuk dostu şehir imajını pekiştiriyor ve miniklerin enerjilerini özgürce atabilecekleri mekanlar yaratıyor.

ORDU - BHA

Hayata geçirilen yatırımlarda çocukları da unutmayan Büyükşehir Belediyesi, park çalışmalarına ağırlık veriyor. Yoğun bir mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi, ilçelere 186 adet yeni çocuk oyun grubu kurarak çocuklara yeni eğlenceli ve güzel zaman geçirecekleri alanlar oluşturdu.

İlçelere yeni parklar kuruldu

Büyükşehir Belediyesi ekipleri yürüttüğü bu çalışmalar doğrultusunda şu ana kadar Altınordu’ya 26, Aybastı’ya 15, Akkuş’a 6, Çatalpınar’a 6, Ünye’ye 17, Çamaş’a 6, Fatsa’ya 18, Gölköy’e 6, Gülyalı’ya 5, Gürgentepe’ye 7, İkizce’ye 6, Çaybaşı’na 8, Kabadüz’e 4, Kabataş’a 6, Kumru’ya 9, Korgan’a 12, Mesudiye’ye 15, Perşembe’ye 11 ve Ulubey’e 3 adet olmak üzere toplam 186 adet çocuk oyun grubu kurulumu gerçekleştirdi.

Yeni parklarla çocukların yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi, mevcut parklarında bakım onarımlarını periyodik olarak sürdürüyor.

8-142 (3)-1

Bu kapsamlı haberde, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin çocuklara yönelik gerçekleştirdiği önemli yatırıma değinildi. Haberde belirtildiği üzere, Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ordu genelinde tam 186 adet yeni çocuk oyun grubunu ilçelere kazandırdı. Altınordu, Aybastı, Ünye, Fatsa gibi birçok ilçede kurulan bu parklar sayesinde, çocukların güvenli ve eğlenceli vakit geçirebilecekleri modern alanlar oluşturuldu. Park kurulumlarının yanı sıra mevcut parkların bakım ve onarım çalışmalarının da periyodik olarak sürdürüldüğü vurgulandı. Ordu'daki bu 'küçükler için büyük yatırım', çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı, onların yüzünü güldürmeyi ve ailelerin memnuniyetini artırmayı hedefliyor. Bu proje, Ordu'nun geleceğine yapılan stratejik bir yatırım olarak öne çıkıyor ve çocuk dostu şehir vizyonunu güçlendiriyor.

# Ordu Büyükşehir Belediyesi # çocuk oyun grubu # yeni parklar
Son Haberler

Erdoğan’ın Davetiyle Türkiye’ye Geliyor: Irak Başbakanı’nın Ziyaret Gündemi Geniş

27.07.2026 - 16:44

İpsala ve Pazarkule’de Kriz Bitti: Geçişler Normale Döndü

27.07.2026 - 16:25

AB Destekli Proje: Zeytin Atlası Erişime Açıldı

27.07.2026 - 16:17

Sosyal Medya ve Yapay Zekâ Reklamlarına Yeni Kurallar Geliyor

27.07.2026 - 16:11

Güreşte Zirve Yıldırım’ın: Bursa Ekibi Fırtına Gibi Esti

27.07.2026 - 15:36

Güven Endekslerinde Ayrışma: Hizmet Sektörü Yükseldi, Perakende Zayıfladı

27.07.2026 - 15:27

Kardemir Çelik halka arzı başarıyla tamamlandı

27.07.2026 - 12:57

Masfen Enerji paylarına yaklaşık 5 katı, toplamda 19,3 milyar TL tutarında talep geldi

27.07.2026 - 12:47

Mabel Matiz Harbiye’de Fırtına Gibi Esti

27.07.2026 - 11:56

Karakaya’da Turna Heyecanı: 90 Sporcu Malatya’da Buluştu

27.07.2026 - 11:00
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel