Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Ordu'da Dragon Bot Heyecanı Başlıyor! Rekor Katılımla Yarışlar!

Ordu'da bu hafta sonu 2. Dragon Bot yarışları düzenleniyor! 42 takım ve 500'den fazla sporcunun katılımıyla gerçekleşecek etkinlik öncesinde hazırlıklar tamamlandı.

Yayınlama: 09.05.2025 - 16:32 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 84
Paylaş:

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2. Dragon Bot yarışları öncesinde sporcuları ziyaret ederek moral verdi. Gülyalı'daki Su Sporları Merkezi'nde antrenman yapan takımlara başarılar dileyen Başkan Güler, tesisin Türkiye'nin örnek spor merkezlerinden biri olduğunu vurguladı. Bu yıl rekor katılımla gerçekleşecek yarışlar, Ordu'nun spor alanındaki yükselişini gözler önüne seriyor. Başkan Güler, Ordu'yu sporla, gençlikle ve başarıyla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Tüm sporculara başarılar dileyen Başkan Güler, yarışların heyecanını paylaştı.

ORDU-BHA Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, hafta sonu düzenlenecek 2. Dragon Bot yarışları öncesinde Gülyalı ilçesi Durgun Su Sporları Merkezinde antrenman yapan takımları ziyaret etti. 42 takım ve 502 sporcunun katılacağı yarışlar öncesi Başkan Güler’in ziyareti sporcuları mutlu etti. Başkan Güler’den sporculara sürpriz ziyaret Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, hafta sonu düzenlenecek 2. Dragon Bot yarışları öncesinde Gülyalı ilçesi Durgun Su Sporları Merkezinde antrenman yapan takımları ziyaret etti. 42 takım ve 502 sporcunun katılacağı yarışlar öncesi Başkan Güler’in ziyareti sporcuları mutlu etti. Açıldığı günden bu yana ulusal ve uluslararası birçok yarışa ev sahipliği yapan Gülyalı’daki Su Sporları Merkezi modern altyapısı, tribünleri, yüzer iskeleleri ve konaklama alanlarıyla Türkiye’nin örnek tesislerinden biri haline geldi. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapan tesis bu hafta sonu dragon bot yarışlarına 2 defa ev sahipliği yapacak. 42 takım 504 sporcu yarışacak Ordu’da bu yıl 2’nci kez düzenlenecek olan dragon bot yarışlarına sporcuların ilgisi yoğun oluyor. Geçmiş yıllara oranla katılımın iki kat arttığı yarışlar öncesi takımlar hazırlıklarına başladılar. Dragon bot yarışlarına şuana kadar 42 takım kayıt yaptırdı. 12 kişiden oluşan takımlarda 10 kürekçi 1 dümenci ve 1 davulcu yer alacak. Başkan Güler: Şehrimizi başarıyla buluşturmaya devam edeceğiz” Gülyalı ilçesi Su Sporları Merkezinde antrenmanlarını sürdüren sporcuları ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Güler, “Şehrimizi başarılarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Güler, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Hafta sonu düzenlenecek 2. Dragon Bot Yarışları öncesinde, Su Sporları Merkezimizde antrenmanlarını sürdüren sporcularımızı ziyaret ettik. 42 takım ve 504 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek bu büyük organizasyon, Ordu’muzun sporda geldiği seviyeyi bir kez daha ortaya koyuyor. Açıldığı günden bu yana ulusal ve uluslararası birçok yarışa ev sahipliği yapan Gülyalı’daki Su Sporları Merkezimiz; modern altyapısı, tribünleri, yüzer iskeleleri ve konaklama alanlarıyla Türkiye’nin örnek tesislerinden biri haline geldi. Ordu’muzu sporla, gençlikle ve başarıyla buluşturmaya devam edeceğiz. Tüm sporcularımıza yürekten başarılar diliyorum”

Ordu'da düzenlenecek 2. Dragon Bot yarışları, Gülyalı'daki Su Sporları Merkezi'nde gerçekleşecek. 42 takım ve 504 sporcunun katılımıyla düzenlenecek bu büyük organizasyon, Ordu'nun spor turizmine önemli katkı sağlayacak. Başkan Güler'in sporculara yönelik motivasyon konuşması, yarışlara olan ilgiyi daha da artırdı. Su Sporları Merkezi'nin modern altyapısı ve konaklama imkanları, sporculara uluslararası standartlarda bir deneyim sunuyor. Ordu, bu tür etkinliklerle spor alanındaki iddiasını sürdürmeye devam ediyor.

# Ordu Dragon Bot # Su Sporları Merkezi # Mehmet Hilmi Güler
Son Haberler

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kadıköy'de Sportif Heyecan

02.08.2026 - 22:59

Kayseri'de Büyükşehir İle Miraç'ın Tramvay Hayali Gerçeğe Dönüştü

02.08.2026 - 13:30

ASAT’tan COP31 Öncesi Güçlü Altyapı Hamlesi

02.08.2026 - 13:28

Esenyurt Belediyesi Araç Filosunu Kendi Öz Kaynaklarıyla Güçlendiriyor

02.08.2026 - 13:26

Bursa Açıkhava'da Emre Altuğ'dan Müzik Dolu Gece

02.08.2026 - 13:25

Konya Ultra Trail, 13 Ülkeden 1.300 Sporcuyu Sille'nin Doğasında Buluşturdu

02.08.2026 - 13:23

Nilüfer İlçe Şenliği Dolu Dolu Geçti

02.08.2026 - 13:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel