Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Ordu'da Kırsal Yollar Yenilendi: 500 Vatandaş Rahat Nefes Aldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal alandaki yol çalışmaları sayesinde 500 vatandaş, toz ve çamurdan kurtularak güvenli ve konforlu ulaşıma kavuştu. Kış aylarında yaşanan ulaşım zorlukları sona erdi.

Yayınlama: 20.08.2025 - 12:12 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 39
Paylaş:

Ordu'nun kırsal kesimlerinde yaşayan vatandaşlar için müjdeli haber! Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği yol iyileştirme çalışmaları, yıllardır süregelen ulaşım sorunlarına son verdi. Toz ve çamurla mücadele eden yaklaşık 500 vatandaş, artık modern ve güvenli yollarda seyahat edebilecek. Bu yatırım, sadece ulaşımı kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda bölge halkının yaşam kalitesini de artırıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal kalkınmaya verdiği önemin somut bir göstergesi olan bu proje, diğer ilçeler için de umut vadediyor. Peki, bu dönüşüm bölge halkının hayatında ne gibi değişikliklere yol açacak?

Yıllardır toz ve çamurla mücadele eden yaklaşık 500 vatandaş, yapılan çalışma ile güvenli, modern ve konforlu ulaşıma kavuştu. Özellikle kış aylarında çamur nedeniyle ulaşımın güçleştiği yol, artık hem bölge halkı hem de çevre mahalleler için daha kolay ve güvenli bir güzergâh oldu.

Çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yukarıgökçe Mahallesi Muhtarı Mustafa Özübek ve vatandaşlar, şunları söyledi:

“Yıllardır tozdan gözümüzü açamadığımız ve özlemle beklediğimiz yolumuzda yapılan asfalt çalışmasıyla ulaşım rahat bir hale getirildi. Büyük hizmet ve gayretle çalışmaların ilk etabı tamamlandı. Bu yolu değerini bilirsek uzun yıllar kullanacağımıza eminiz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler olmak üzere emek veren herkese teşekkür ederiz.”

Büyükşehir Belediyesi kırsalda ulaşımda konfor hedefiyle çalışmalarını program dahilinde sürdürerek 19 ilçede vatandaşları modern yollarla buluşturmaya devam edecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kırsal alandaki ulaşım ağını güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yukarıgökçe Mahallesi'nde tamamlanan asfalt çalışması, bölge halkının uzun yıllardır beklediği bir hizmet oldu. Muhtar Mustafa Özübek ve mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'e teşekkürlerini iletti. Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede kırsal yolları iyileştirme hedefiyle çalışmalarını sürdürecek ve vatandaşları modern yollarla buluşturmaya devam edecek. Bu sayede kırsal bölgelerdeki yaşam standartları yükseltilirken, ekonomik ve sosyal kalkınmaya da katkı sağlanacak.

Son Haberler

Anafartalar Zaferi'nin 111. Yıl Dönümü Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda Kutlandı

10.08.2026 - 21:57

Yeşilyurt Yaka Mahallesindeki 7 Kilometrelik Yeni Yol Ağı Bölgeye Değer Katacak

10.08.2026 - 17:59

Havuz Kimyasallarındaki Tehlikeye Dikkat!

10.08.2026 - 17:55

Denizli Topuklu Yaylasında ‘Bilim Buluşması’

10.08.2026 - 17:35

"Edebiyat Sokakta" Türkiye'ye Yayılıyor

10.08.2026 - 17:12

ATA GYO’nun Toplam Varlıkları 1 Milyar TL’yi Aştı

10.08.2026 - 16:53

 Eczacıbaşı Peron İstanbul'da 2026-2027 Sezonu Kombine Genel Satış Dönemi Başladı

10.08.2026 - 16:38

Silivri'de Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde Karpuz Hasadı Gerçekleştirildi

10.08.2026 - 16:36

Denizbank Tersane Istanbul Rowing Cup Kayıtları Başladı

10.08.2026 - 16:32

Sersim ve Team Finans'tan Bayi Finansmanında Stratejik İş Birliği

10.08.2026 - 16:05
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel