Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Ordu'da Modern Görünüme Kavuşacak Yeni Park: Mustafa Rakım Efendi Parkı

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Ünye ilçesinde bulunan Mustafa Rakım Efendi Parkı'nı yenilemek için başlattığı projede çalışmalar hızla ilerliyor. Park, modern bir görünüm kazanacak ve vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği bir dinlenme noktası olacak.

Yayınlama: 24.03.2024 - 10:10 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 71
Paylaş:

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye'de Mustafa Rakım Efendi Parkı için harekete geçti! Modernize edilecek park, vatandaşlar için keyifli bir dinlenme noktası haline gelecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye ilçesi Kaledere Mahallesi Büyük Camii karşısında bulunan Mustafa Rakım Efendi Parkı’nı yenilemek için hazırladığı projede çalışmalar başladı. Modern bir görünüm kazanacak olan park, vatandaşların güzel zaman geçireceği bir dinlenme noktası haline gelecek.

ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede hayata geçirdiği altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla Ordu’yu bir cazibe merkezi haline getiriyor. Bu kapsamda Ünye ilçesinde de önemli dokunuşlarla büyük işlere imza atan Büyükşehir Belediyesi, ilçenin merkezinde bulunan ve vatandaşların sıklıkla kullandığı Mustafa Rakım Efendi Parkı’nı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri başlattığı çalışmalarla Ünye Büyük Camii karşısında bulunan alanda 1400 metrekare baskı beton çalışmalarını sürdürüyor. Alan daha sonra yapılacak olan modern aydınlatmalarıyla da güzel bir görünüme kavuşacak. Parkta ayrıca yağışlı ve çok güneşli havalarda vatandaşların korunması için 7 adet 4x4 metre dekoratif şemsiye koyulacak. Proje hayata geçerken alandaki ağaçlarda hassasiyetle korunacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından modern şehircilik kimliğine uygun çalışmalarla yenilenecek olan Mustafa Rakım Efendi Parkı en kısa sürede kullanıma yeniden açılarak Ünyelilerin dinlenmek ve güzel vakit geçirmek amacıyla kullanacağı güzel bir alan olacak. 

Ordu'nun cazibe merkezi haline getirilmesinde önemli rol oynayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesindeki Mustafa Rakım Efendi Parkı'nı modernize ediyor. Yapılacak çalışmalarla park, şehrin gözde dinlenme alanlarından biri olacak and vatandaşlara keyifli anlar yaşatacak bir mekan haline gelecek.

# Ordu Büyükşehir Belediyesi # Ünye ilçesi # Mustafa Rakım Efendi Parkı
Son Haberler

Kruvaziyerde Yatırımlar Denizden Karaya Genişliyor

11.09.2026 - 16:41

Bakan Ersoy Sektörü Dinledi, Kentin Turizm Gündemi Masaya Yatırıldı

11.09.2026 - 16:30

Tamamen Elektrikli MINI Countryman, Yenilenen Tasarım Paketiyle MINI Online Store’da

11.09.2026 - 16:27

Botoks Artık Tutmuyorsa Nedeni İlaç Olmayabilir!

11.09.2026 - 16:09

Divan Grubu Oteller ve Ziyafet Birimleri Genel Müdür Yardımcısı Uygar Koçaş Oldu

11.09.2026 - 15:54

Akhisar’da 30 Yıllık Sorun Çözüme Kavuşuyor

11.09.2026 - 15:36

Kopya İntiharlara Dikkat!

11.09.2026 - 15:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de 26 Projenin Açılışını Gerçekleştirdi

11.09.2026 - 15:11

TÜİK Açıkladı: İhracat ve İthalatta Büyük İşletmeler Öne Çıktı

11.09.2026 - 15:05

Sodexo Türkiye’de Transformasyon Direktörlüğü’ne Onur Akyol Getirildi

11.09.2026 - 14:36
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel