Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Ordu'da Spor ve Kültür Festivali Heyecanı

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Gençlik Spor ve Kültür Festivali ile Ordulular spor ile kültür etkinliklerini bir arada yaşayacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri ile birleşecek olan festival ile 7’den 70’e herkesin katılacağı yarışmalar organize edilecek. Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı ve Akyazı Sahilinde gerçekleştirilecek olan festivalde 3*3 basketbol turnuvası, plaj hentbol turnuvası, satranç turnuvası, plaj ragbi ve plaj voley

Yayınlama: 11.08.2024 - 17:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 131
Paylaş:

Ordu'da Heyecan Dolu Spor ve Kültür Festivali Başlıyor! Ordulular, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleriyle birleşecek festivalde unutulmaz deneyimler yaşayacak. 3*3 basketbol, plaj hentbol, konserler ve daha fazlası festivalde sizleri bekliyor. Dereceye girenlere toplamda 252 bin TL ödül var!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Gençlik Spor ve Kültür Festivali ile Ordulular spor ile kültür etkinliklerini bir arada yaşayacak.

ORDU (İGFA) - Büyükşehir Belediyesi tarafından 26-30 Ağustos tarihleri arasında 30 Ağustos Zafer Bayramı Gençlik Spor ve Kültür Festivali’nin 2’incisi düzenlenecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri ile birleşecek olan festival ile 7’den 70’e herkesin katılacağı yarışmalar organize edilecek. Düzenlenecek olan yarışmalar ile festivale katılanlar dostça mücadele ederken, yapılan kültür etkinlikleri ile de doyasıya zaman geçirecekler.

HEYECAN DOLU YARIŞMALAR YAPILACAK

Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı ve Akyazı Sahilinde gerçekleştirilecek olan festivalde 3*3 basketbol turnuvası, plaj hentbol turnuvası, satranç turnuvası, plaj ragbi ve plaj voleybol turnuvasının yanı sıra konserler, tiyatro ve çocuk oyunları etkinlikleri yapılacak. Yarışmalar 30 Ağustos tarihinde final müsabakaları ve akabinde ödül töreni ile son bulacak.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

Düzenlenecek olan Gençlik Spor ve Kültür Festivalinde dereceye girecek olan takım ve sporculara toplamda 252 bin TL ödül verilecek.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Turnuvaya başvurmak isteyenler 21 Ağustos’a kadar resmi internet sitesi adresinden başvuru formlarını indirip doldurduktan sonra branşlar için belirtilen numara ile iletişime geçerek başvuru sürecini takip edebilecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Gençlik Spor ve Kültür Festivali büyük heyecan yaratıyor. Spor ve kültür etkinliklerinin bir arada yaşanacağı festivalde yapılacak yarışmalar ve etkinliklerle herkes unutulmaz bir deneyim yaşayacak. Katılımcılara büyük ödüllerin de verileceği festival, 30 Ağustos tarihinde final müsabakaları ve ödül töreni ile sona erecek. Başvuruların devam ettiği festival, Orduluları ve spor severleri heyecanla bekliyor!

# Ordu Spor Festivali # 30 Ağustos Zafer Bayramı # Gençlik Spor ve Kültür Festivali
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel