Ordu'da Ulaşım Çağı Başladı: Büyükşehir'den Asfalt Seferberliği!
Ordu'da ulaşım sorunları artık tarih oluyor! Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in liderliğinde başlatılan asfalt seferberliği, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltiyor. Ulubey'in Kumanlar Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmalar, mahalle sakinlerinin uzun yıllardır süren toz ve çamur çilesine son verdi. Vatandaşlar, bu önemli hizmetten dolayı Başkan Güler'e teşekkürlerini sunuyor. Ulaşım yatırımlarının hız kesmeden devam edeceği müjdesi, Ordu'da büyük bir heyecan yaratmış durumda. Büyükşehir'in bu projeleri, Ordu'yu daha yaşanabilir bir kent haline getirme yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
ORDU-BHA
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde ulaşım yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda mahalle ve grup yollarında yürüttüğü asfalt seferberliğine kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.
Ulubey’in Kumanlar mahallesinde çalışma yapan ekipler vatandaşın sıcak havalarda tozdan, yağmurlu havalarda ise çamurdan mağduriyet yaşadığı güzergahı sıcak asfalt konforu ile buluşturdu. Kumanlar Mahallesinin yanı sıra Yolbaşı, Kalıcak ve Durak Mahallelerine de bağlantı sağlayan yolda çalışmalarını tamamlayan ekipler, güzergahı vatandaşların hizmetine sundu.
Başkan Güler teşekkür
Vatandaşların uzun yıllardır beklediği yolda gerçekleştirilen asfalt çalışması mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı. Tozdan ve çamurdan kurtulmalarına vesile olan asfalt çalışmasını hayata geçirilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Kumanlar Mahalle Muhtarı Güldane Özdemir ve mahalle sakinleri çalışmalarından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesine bağlı Kumanlar Mahallesi'nde gerçekleştirdiği asfalt çalışmasıyla bölge halkının uzun süredir yaşadığı ulaşım sorununa kalıcı çözüm getirdi. Yolbaşı, Kalıcak ve Durak mahallelerine de bağlantı sağlayan güzergah, sıcak asfalt konforuna kavuştu. Mahalle Muhtarı Güldane Özdemir ve mahalle sakinleri, toz ve çamurdan kurtulmalarını sağlayan bu hizmetten dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkürlerini iletti. Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım yatırımları, Ordu genelinde yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor.