Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yerel
Yerel

Ordu'da Yeşil Seferberlik! 2 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Milli Ağaçlandırma Günü'nde 2 bin lavanta ve atlas sediri fidanını ücretsiz dağıttı! Daha yeşil bir Ordu için dev adım.

Yayınlama: 20.11.2025 - 15:13 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 97
Paylaş:

Ordu'da doğa sevgisi yeşeriyor! Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmaları, Milli Ağaçlandırma Günü'nde taçlandı. 2 bin adet lavanta ve atlas sediri fidanı, vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılarak kentin dört bir yanına umut saçtı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı 'Yeşil Vatan Seferberliği' kapsamında yürütülen bu anlamlı etkinlik, Ordu'nun yeşil kimliğine önemli bir katkı sağlayacak. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fidan dağıtımı, ağaçlandırma bilincini artırmayı ve kentsel peyzajı güzelleştirmeyi hedefliyor. Ordu, daha yeşil bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyor!

ORDU - BHA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, daha yeşil bir Ordu hedefi doğrultusunda sürdürdüğü ağaçlandırma çalışmalarına bir yenisini ekledi. Her yıl binlerce fidanı toprakla buluşturan belediye, Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında toplam 2 bin adet lavanta fidanı ile atlas sediri fidanını vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı.

8-12Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Yeşil Vatan Seferberliği" doğrultusunda ve 2025 sonbahar ağaç dikim programı çerçevesinde sürdürülen çalışmalar kapsamında düzenlenen etkinlik, kent genelinde yoğun ilgi gördü.

3 (3)Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen dağıtım, Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde eş zamanlı olarak yapıldı. Vatandaşlara verilen fidanların hem kentsel peyzaja katkı sağlaması hem de ağaçlandırma bilincini artırması amaçlandı.

2 (3)

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 'Yeşil Vatan Seferberliği' kapsamında 2025 sonbahar ağaç dikim programı çerçevesinde Milli Ağaçlandırma Günü'nde 2 bin adet lavanta ve atlas sediri fidanını vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı. Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen dağıtım, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bu etkinlik, kentsel peyzaja katkı sağlamanın yanı sıra ağaçlandırma bilincini artırmayı amaçlıyor. Büyükşehir Belediyesi, Ordu'yu daha yeşil bir şehir yapma vizyonuyla çalışmalarına devam ediyor.

# Ordu ağaçlandırma # fidan dağıtımı # Yeşil Vatan Seferberliği
Son Haberler

Avrupa Ligi’nde üçüncü hafta heyecanı 18 maçla sona erdi

23.10.2026 - 09:40

Trabzonspor’dan Avrupa’da net galibiyet! fırtına Hearts’ı 2-0 mağlup etti

23.10.2026 - 09:39

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz:, "Konuşmam bağlamından koparıldı"

23.10.2026 - 09:39

Yatırım fonlarının tasfiyesine ilişkin düzenleme yasalaştı

22.10.2026 - 22:32

Mapfre Sigorta, İş Ortaklarıyla Endülüs Seyahatinde Bir Araya Geldi

22.10.2026 - 21:59

ŞA-RA Enerji’den Mısır’da 1.7 milyar TL’lik Yeni İhale Açıklaması

22.10.2026 - 21:56

Küresel Metalürji Sektörü ANKIROS 2026’da İstanbul’da Buluştu

22.10.2026 - 21:49

Erdemir, İsdemir ve Erdemir Mühendislik ANKIROS 2026’da

22.10.2026 - 21:48

Togg, COP31 Türkiye’nin Mobilite Sektör Ortağı oldu

22.10.2026 - 21:43

Hayat Kimya'dan 40 Milyon Euroluk Yatırım Finansman Anlaşması 

22.10.2026 - 21:37
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel