Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Ordu'da Yol Müjdesi! Gölköy'de Asfalt Seferberliği Başladı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy'de yıllardır beklenen asfalt çalışmalarını başlattı. Vatandaşlar hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yayınlama: 21.10.2025 - 11:32 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 68
Paylaş:

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların uzun süredir beklediği yol sorununa neşter vuruyor! Gölköy ilçesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları, bölge halkının yüzünü güldürdü. Aydoğan-Bayıralan-Direkli Mahallesi güzergahında gerçekleştirilen çalışmalar, Kabataş ve Gürgentepe'ye de ulaşımı kolaylaştıracak. Yılların özlemi sona ererken, vatandaşlar Başkan Hilmi Güler'e teşekkürlerini sunuyor. Bu dev hizmet, bölge halkının yaşam kalitesini önemli ölçüde artıracak. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yol seferberliği, diğer ilçelerde de hız kesmeden devam ediyor.

Ordu uzun yıllar yol hayali ile yaşayan vatandaşlar “Bu bizim için çok büyük bir hizmet. Hilmi Güler Başkanımızdan Allah razı olsun” dediler.

Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin dört bir yanında başlatılan yol seferberliği sürüyor. Belirli bir plan ve program çerçevesinde bir bir mahalleleri konfor ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi Gölköy ilçesinde çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Aydoğan-Bayıralan-Direkli Mahallesi’ne hitap eden aynı zamanda Kabataş ve Gürgentepe’ye de bağlantı sağlayan güzergahta çalışan ekipler burada sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor.

Çalışmaların devam ettiği yol Gölköylü vatandaşlar tarafından yıllarca beklendi. Alınan hizmet karşısında memnuniyet duyan vatandaşlar, hizmeti sevinçle karşıladılar.

“BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR HİZMET”

Yıllar süren hasretin sonra erdiğini ifade eden vatandaşlar Başkan Güler’e teşekkür ettiler.

Mahalle sakinleri şöyle konuştular:

“Allah’a şükür yolumuz yapılıyor. Bu yolu çok uzun süre bekledik. Eskiden yolumuzdan zor geçiyorduk. Zahmetli bir yoldu. Şimdi yolumuz çok güzel oldu. Bu bizim için çok büyük bir hizmet. Hilmi Güler Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizi bu yola kavuşturduğu için Allah başkanımızdan razı olsun.”

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Gölköy'de başlattığı asfalt çalışmaları, Aydoğan-Bayıralan-Direkli Mahallesi sakinleri başta olmak üzere, Kabataş ve Gürgentepe'ye ulaşım sağlayan vatandaşlar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Yıllardır süren yol hasreti sona ererken, vatandaşlar Başkan Hilmi Güler'e teşekkürlerini iletti. Zorlu arazi koşullarına rağmen hızlı bir şekilde tamamlanması hedeflenen çalışmalar, bölgenin ulaşım altyapısını güçlendirerek, ekonomik ve sosyal hayatına olumlu katkılar sağlayacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ederek, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.

Son Haberler

Kuşadası'nda Tarihi Roma Hamamı Özenli Çalışmayla Değer Buldu

18.08.2026 - 22:48

Ülker, İlk Yarı Yıl Finansallarını Açıkladı

18.08.2026 - 21:27

Japon Deprem Uzmanı Yoshınori Moriwaki, GEBKİM’de Sanayicilerle Buluştu

18.08.2026 - 17:57

Borusan Cat 2026 Roadshow & Demo Turu ile Sahaya Çıkıyor

18.08.2026 - 16:23

Başkent'te Gran Fondo Heyecanına Geri Sayım Başladı 

18.08.2026 - 16:20

Halkbank ve TÜBİTAK KARE İş Birliğiyle Düzenlenen HackAntarktika İçin Başvurular Başladı

18.08.2026 - 15:47

10’uncu Çalı Köy Filmleri Festivali İçin Geri Sayım Başladı

18.08.2026 - 15:39

Teknopanel’de Üst Düzey Atama

18.08.2026 - 15:20

Alternatif Bank’ın Bankacılık Vizyonu 19 Global Ödülle Taçlandı

18.08.2026 - 15:17

COP31 Türkiye Buluşmaları – Gaziantep Toplantısı Düzenlendi

18.08.2026 - 14:54
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel