Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Ordu'nun Gururu! Büyükşehir'in Sporcuları Madalyaları Topluyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları, güreş ve triatlonda elde ettikleri başarılarla şehri gururlandırdı. Madalyalarla dönen sporcular, Ordu'nun adını duyurmaya devam ediyor.

Yayınlama: 21.04.2025 - 16:13 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 39
Paylaş:

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, genç yetenekleri destekleyerek spor alanındaki başarılarını katlamaya devam ediyor. Güreşte Nurullah Mağden'in gümüş madalyası ve triatlonda Selinay Tuğçe Kır'ın altın madalyası, kulübün ve şehrin gurur kaynağı oldu. Bu başarılar, Ordu'nun spor potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Büyükşehir Belediyesi'nin spora yaptığı yatırımlar, meyvelerini vermeye başlıyor. Ordulu sporcuların ulusal ve uluslararası alanda gösterdiği performans, gelecekte daha büyük başarıların habercisi olarak değerlendiriliyor.

ORDU-BHA Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü başarılarına devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü çatısı altında bir araya gelen Ordulu gençler her geçen gün başarılarına bir yenisini daha eklerken şampiyonluklar elde edip madalyalarla kente dönmeye devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları branşlarında Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonlukları elde ederek Ordu'nun spordaki iddiasını bir kere daha ortaya koydu. Nurullah Mağden'den gümüş madalya 18-20 Nisan tarihleri arasında Sivas'ta düzenlenen İşitme Engelliler Yıldızlar, Gençler, Büyükler Serbest ve Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasından ise şehre gümüş madalya geldi. 30 ilden yaklaşık 250 sporcunun katıldığı şampiyonada Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü işitme engelli Güreş Sporcusu Nurullah Mağden Büyükler 125 kg kategorisinde 2. oldu. Mağden bu sonuç ile gümüş madalyanın sahibi oldu. Triatlon'da zirve Ordu'nun Sporun her alanında başarılar elde eden Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları zirveyi kimseye kaptırmıyor. Bu kapsamda 19-20 Nisan tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Serik Triatlon Türkiye Kupası yarışlarında Büyükşehrin Milli Sporcusu Selinay Tuğçe Kır ise Elit Kadınlar kategorisinde 1.13.10'luk derecesi ile 1'inci oldu. Kır bu başarısı ile altın madalyanın sahibi oldu.

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları, Sivas'ta düzenlenen İşitme Engelliler Güreş Türkiye Şampiyonası'nda ve Antalya'da düzenlenen Serik Triatlon Türkiye Kupası'nda önemli başarılara imza attı. Nurullah Mağden, güreşte gümüş madalya kazanırken, Selinay Tuğçe Kır triatlonda altın madalyanın sahibi oldu. Bu başarılar, Ordu'nun spor alanındaki yükselişini ve Büyükşehir Belediyesi'nin sporculara verdiği desteğin önemini bir kez daha vurguluyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, sporun her alanında başarılar elde etmeyi hedefliyor ve sporcularına her türlü desteği sağlamaya devam edecek.

# Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü # Nurullah Mağden # Selinay Tuğçe Kır
Son Haberler

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kadıköy'de Sportif Heyecan

02.08.2026 - 22:59

Kayseri'de Büyükşehir İle Miraç'ın Tramvay Hayali Gerçeğe Dönüştü

02.08.2026 - 13:30

ASAT’tan COP31 Öncesi Güçlü Altyapı Hamlesi

02.08.2026 - 13:28

Esenyurt Belediyesi Araç Filosunu Kendi Öz Kaynaklarıyla Güçlendiriyor

02.08.2026 - 13:26

Bursa Açıkhava'da Emre Altuğ'dan Müzik Dolu Gece

02.08.2026 - 13:25

Konya Ultra Trail, 13 Ülkeden 1.300 Sporcuyu Sille'nin Doğasında Buluşturdu

02.08.2026 - 13:23

Nilüfer İlçe Şenliği Dolu Dolu Geçti

02.08.2026 - 13:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel