Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

“Oyuncak Fabrikası” Çocuk Tiyatrosu Yıldırımlı Miniklerle Buluştu

Bursa Yıldırım Belediyesi, çocukların sanata olan ilgisini artıracak ve kültürel gelişimlerini destekleyecek çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlama: 02.11.2026 - 11:55 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 17
Paylaş:

Yıldırım’da çocuklara yönelik kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen “Oyuncak Fabrikası” adlı tiyatro oyunu, minik izleyicilerden büyük ilgi gördü. Adile Naşit Çocuk Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak sergilenen oyun, salonu dolduran çocuklara eğlence dolu anlar yaşattı.

Eren Üstüner ve Duygu Yakasız’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini üstlendikleri ve aynı zamanda sahnede birlikte rol aldıkları “Oyuncak Fabrikası”, eğlenceli hikâyesi ve başarılı oyunculuk performanslarıyla çocukları keyifli bir tiyatro yolculuğuna çıkardı.

GELİŞİMLERİNE KATKI SUNUYORUZ

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, çocukların kültür ve sanat iç içe büyümesini istediklerini söyledi. Başkan Yılmaz, “Tiyatronun çocuklarımızın kişisel, sosyal ve kültürel gelişiminde önemli bir yeri olduğuna inanıyoruz.

Hem eğlenceli hem de eğitici tiyatro oyunlarıyla evlatlarımızın gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Yıldırım’da sanatla tanışmayan çocuk kalmaması için gayret ediyoruz. Çocuklarımızın kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşmasına imkan sağlayan çalışmalarımız artarak devam edecek. Onların mutluluğu bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır” ifadelerini kullandı.

Son Haberler

COP31 Antalya için dijital uygulama hazırlandı: Etkinlikler ve ulaşım tek platformda

02.11.2026 - 13:50

Cevdet Yılmaz'dan enerji fiyatları uyarısı: Küresel ekonomiler baskı altında

02.11.2026 - 13:46

CİMER'e vatandaşlardan gelen teşekkürler dikkat çekti

02.11.2026 - 13:22

Türkiye-Fransa maçının deplasman biletleri satışa çıktı

02.11.2026 - 13:20

Fatsa Meydanı’nda 79 Binanın Cephesi Yenilenerek Kent Estetiği Güçlendirilecek

02.11.2026 - 13:03

Konya Büyükşehir’den Parkede Çifte Zafer

02.11.2026 - 12:59

Sapanca Gölü’nün Korunması İçin 25,5 Milyar Liralık Eylem Planı

02.11.2026 - 12:13

Okullarda Güvenlik, Dijital Erişim Sistemleriyle Güçleniyor

02.11.2026 - 11:54

Trafikte can kayıplarını azaltacak yeni yaklaşım: 2027 hedefi 4 bin

02.11.2026 - 11:53

SKY Adventure Race Heyecanı İnegöl’de İkinci Kez Yaşandı

02.11.2026 - 11:50
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel