Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Siyaset
Siyaset

Özel: İmamoğlu, Hem Cezaevi Hem de Cumhurbaşkanlığı Yolunda

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ön seçimlerde tek aday olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için dayanışma sandıklarından gelen oyların taştığını belirterek, 'İmamoğlu şu an hem cezaevi, hem de Cumhurbaşkanlığı yolunda' dedi.

Yayınlama: 23.03.2025 - 14:38 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 65
Paylaş:

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için ön seçim süreci devam ederken, Genel Başkan Özgür Özel'den çarpıcı açıklamalar geldi. Dayanışma sandıklarından gelen oyların İmamoğlu için 'cezaeviyle Cumhurbaşkanlığı yolu' şeklinde yorumlanması dikkat çekti.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere ön seçime yönelik oy kullanma işlemleri 81 il ve 973 ilçede kurulan 5 bin 960 sandıkta devam ediyor. Dayanışma sandıklarından oyların taştığını belirten CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ekrem İmamoğlu, şu an hem Silivri Cezaevi, hem de Çankaya'da Cumhurbaşkanlığı yolundadır" dedi.

ANKARA / İSTANBUL (İGFA) - CHP, Cumhurbaşkanı adayını ön seçimle belirlemek için pek çok noktada sandıklar kurdu.

CHP Genel Bakanı Özgür Özel, CHP'nin Cumhurbaşkanı belirlemek için yaptığı ön seçimlerde tek aday olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için oy kullandı.

CHP'nin çağrısına Türkiye'de dayanışma sandıklarından oyların taştığını söyleyen Özel, "Geleceğin Cumhurbaşkanına yapılan darbe girişimine Cumhurbaşkanı belirleme özgürlüğüne darbeyi millet püskürtmektedir. Bu inanılmaz önemli bir halk hareketidir." dedi.

İmamoğlu'nun şu an hem cezaevi, hem Cumhurbaşkanlığı yolunda olduğunu öne süren Özgür Özel, "Bugün 10 milyon civarı dayanışma yolu İmamoğlu'na çok farklı bir yol açacaktır. Bugün oyunun kullanan herkesi daha sonra Saraçhane'ye bekliyoruz" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ön seçimlerde oluşturulan sandıklarda oy kullanan vatandaşlardan gelen destekle ilgili açıklamalarda bulundu. Özel, 'Bugün oyunu kullanan herkesi daha sonra Saraçhane'ye bekliyoruz' diyerek geleceğe dair umut dolu mesajlar verdi.

# CHP ön seçim # Ekrem İmamoğlu # Özgür Özel
Son Haberler

TSKB, COP31 Raporunu Yayımladı

31.07.2026 - 13:56

İhracatçılara Küresel Pazarlarda Lojistik Avantaj

31.07.2026 - 13:16

Büyükşehir’de “Aile Taksi” Projesi Devam Ediyor

31.07.2026 - 13:13

Horoz Lojistik’te Üst Düzey Atama

31.07.2026 - 13:06

Kadıköy’de Çocuklar Ve Gençler Yazı Sanatla Geçiriyor

31.07.2026 - 13:02

Çocuklar “Toprağın İzinde” Sanatı Ve Doğayı Keşfetti

31.07.2026 - 13:00

Türkiye Yönetim Kurulu Barometresi’nden Çarpıcı Sonuç: Risk Yönetimi Güçlenmeli

31.07.2026 - 12:54

Aybir Lojistik Filosunun Üçte İkisini Renault Trucks Çekiciler Oluşturuyor

31.07.2026 - 12:28

Aydem Yenilenebilir Enerji Uşak RES Yatırımıyla Gücünü Artırdı

31.07.2026 - 11:35

Elektrikli Araç Kaskosunda Yeni Dönem

31.07.2026 - 11:28
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel