Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Pazaryeri Karlara Teslim Olmadı: Başkan Tekin'den 'Uyumasak da Olur' Mesajıyla Tam Kapsamlı Mücadele!

Pazaryeri Belediyesi, yoğun kar yağışına karşı hızla harekete geçerek ulaşımda aksaklık yaşanmaması için gece gündüz tuzlama yapıyor. Başkan Zekiye Tekin'in "Biz uyumasak da olur" mesajı, ekiplerin kararlılığını ve vatandaş odaklı hizmet anlayışını gözler önüne serdi.

Yayınlama: 29.12.2025 - 10:54 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 59
Paylaş:

Pazaryeri'nde aniden bastıran kar yağışı, ilçeyi beyaza bürüdü ancak belediye ekipleri hazırlıksız yakalanmadı. Ulaşımın aksamaması ve vatandaşların güvenliği için hızla mobilize olan Pazaryeri Belediyesi, gece boyu süren yoğun tuzlama çalışmalarıyla buzlanma riskini minimize etti. Belediye Başkanı Zekiye Tekin'in sosyal medyadan yaptığı "Biz uyumasak da olur" paylaşımı, vatandaşlardan büyük takdir topladı. Bu mesaj, belediyenin karla mücadeledeki azmini ve halka verdiği önemi açıkça ortaya koydu. Pazaryeri, kışın zorlu koşullarına karşı topyekûn bir mücadele örneği sergiliyor.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte hızla organize olan belediye ekipleri, ulaşımda aksamaların yaşanmaması ve buzlanma riskinin önüne geçilmesi amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece saatlerine kadar devam eden tuzlama faaliyetlerinin, sabah saatlerinde de kontrollerle destekleneceği bildirildi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, yürütülen çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem ekiplerin kararlılığını hem de vatandaşlara verilen önemi vurguladı. Başkan Tekin paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bereket geldi maşallah. Ekiplerimiz tuzlama çalışmasını devam ettiriyor. Yarın sabah da kontrollerimiz olacak. Telefonum 7/24 açık. Yeter ki kar yağsın. Biz uyumasak da olur.”

Başkan Tekin’in bu mesajı, kısa sürede vatandaşlardan takdir toplarken, belediyenin karla mücadeledeki hazırlıklı ve çözüm odaklı yaklaşımını bir kez daha gözler önüne serdi.

Pazaryeri Belediyesi yetkilileri, kar yağışının devam etmesi ihtimaline karşı ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu belirterek, vatandaşlardan da buzlanmaya karşı dikkatli olmalarını istedi. İlçede karla mücadele çalışmalarının, hava şartlarına bağlı olarak aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

Pazaryeri ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası belediye ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması ve olası buzlanma riskinin önüne geçmek amacıyla aralıksız tuzlama çalışmalarını sürdürdü. Gece saatlerine kadar devam eden faaliyetler, sabah kontrolleriyle desteklendi. Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ekiplerin fedakarca çalışmalarını "Biz uyumasak da olur" diyerek vurguladı ve vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Bu kararlı duruş, Pazaryeri Belediyesi'nin kış şartlarına karşı ne kadar hazırlıklı ve çözüm odaklı olduğunu gösterdi. Yetkililer, ekiplerin teyakkuzda olduğunu belirterek vatandaşları buzlanmaya karşı dikkatli olmaya çağırdı ve çalışmaların hava şartlarına bağlı olarak devam edeceğini bildirdi.

Son Haberler

Kuşadası'nda Tarihi Roma Hamamı Özenli Çalışmayla Değer Buldu

18.08.2026 - 22:48

Ülker, İlk Yarı Yıl Finansallarını Açıkladı

18.08.2026 - 21:27

Japon Deprem Uzmanı Yoshınori Moriwaki, GEBKİM’de Sanayicilerle Buluştu

18.08.2026 - 17:57

Borusan Cat 2026 Roadshow & Demo Turu ile Sahaya Çıkıyor

18.08.2026 - 16:23

Başkent'te Gran Fondo Heyecanına Geri Sayım Başladı 

18.08.2026 - 16:20

Halkbank ve TÜBİTAK KARE İş Birliğiyle Düzenlenen HackAntarktika İçin Başvurular Başladı

18.08.2026 - 15:47

10’uncu Çalı Köy Filmleri Festivali İçin Geri Sayım Başladı

18.08.2026 - 15:39

Teknopanel’de Üst Düzey Atama

18.08.2026 - 15:20

Alternatif Bank’ın Bankacılık Vizyonu 19 Global Ödülle Taçlandı

18.08.2026 - 15:17

COP31 Türkiye Buluşmaları – Gaziantep Toplantısı Düzenlendi

18.08.2026 - 14:54
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel