Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Pazaryeri Kaymakamı Kahraman'dan Yatırımlara Nokta Atışı İnceleme!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde geçen yıl başlatılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Kapalı Spor Salonu, Yeni Hükümet Konağı binası, Kara Mustafa Paşa Camii'nin restorasyonu ve Pazaryeri Ilkokulu'nun boyama ve çatı onarımı gibi devam eden çalışmaları yakından takip eden Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman incelemelerde bulundu. Kaymakam Kahraman, yapılan çalışmalarla ilgili detayları yetkililerden öğrendi.

Yayınlama: 31.07.2024 - 09:24 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 27
Paylaş:

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde yatırımlar hız kesmeden devam ederken, Kaymakam Kahraman, şehre değer katan projeleri yerinde inceledi. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Kapalı Spor Salonu, Yeni Hükümet Konağı binası ve tarihi Kara Mustafa Paşa Camii'nin restorasyonu ile ilkokulda yapılan çalışmalar, ilçeye modern ve estetik bir dokunuş sağlıyor. Pazaryeri Kaymakamı'nın detaylı incelemesi ve bölgede gerçekleştirilen yatırımlar hakkındaki görüşmeler, ilçenin geleceği adına heyecan uyandırıyor.

Bilecik’in Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman ilçede yapımı devam eden çalışmaları inceledi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) -Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde geçen yıl yapım çalışmalarına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Kapalı Spor Salonu, Yeni Hükümet Konağı binasını, restorasyonu yapılan Kara Mustafa Paşa Camii ve boya ve çatı onarımı gerçekleşen Pazaryeri İlkokulunda Pazaryeri Kaymaamı Ahmed Tayyib Kahraman incelemelerde bulundu.

Kaymakam Kahraman, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Pazaryeri ilçesindeki yatırımların hız kesmeden devam ettiği ve Kaymakam Kahraman'ın bugüne kadar yapılan ve devam eden projelerle bölgedeki gelişmeleri yakından takip ettiği belirtildi. Özellikle eğitim ve spor alanında yapılan yatırımların ilçenin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağladığı vurgulandı. Pazaryeri halkı da yapılan çalışmaların ilçenin çehresini değiştireceği ve önemli bir dönüşüme neden olacağına inanıyor.

# Pazaryeri Kaymakamı # Yatırımlar # inceleme
Son Haberler

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kayseri'de Büyükşehir İle Miraç'ın Tramvay Hayali Gerçeğe Dönüştü

02.08.2026 - 13:30

ASAT’tan COP31 Öncesi Güçlü Altyapı Hamlesi

02.08.2026 - 13:28

Esenyurt Belediyesi Araç Filosunu Kendi Öz Kaynaklarıyla Güçlendiriyor

02.08.2026 - 13:26

Bursa Açıkhava'da Emre Altuğ'dan Müzik Dolu Gece

02.08.2026 - 13:25

Konya Ultra Trail, 13 Ülkeden 1.300 Sporcuyu Sille'nin Doğasında Buluşturdu

02.08.2026 - 13:23

Nilüfer İlçe Şenliği Dolu Dolu Geçti

02.08.2026 - 13:22

Kadıköy Belediyesi’ne ‘Şeref Bayrağı’ Ödülü ​​​​​​​

02.08.2026 - 13:21

İBB’den Gençlere Özel Teknoloji Kampı

02.08.2026 - 12:06
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel