Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Pençe-Kilit Operasyonu'nda Teröristlere Ait Mağara Tespit Edildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlere ait bir mağaranın bulunduğunu duyurdu. Mağarada teröristlerin uzun süreli barınma ve yaşam ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli alanlar olduğu belirtildi.

Yayınlama: 07.04.2025 - 19:16 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 104
Paylaş:

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu'nda şaşırtıcı bir keşfe imza attı! Teröristlere ait mağara gün ışığına çıktı. Detaylar haberimizde!

ANKARA-BHA Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında, teröristlere ait bir mağaranın tespit edildiğini duyurdu. Bakanlığın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, kahraman Mehmetçiklerin arama tarama faaliyetleri sırasında mağaranın bulunduğu bildirildi. Paylaşımda yer alan bilgilere göre, mağarada teröristlerin uzun süreli barınma ve yaşam ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik pek çok alan yer alıyor. Görüntülerle desteklenen açıklamada; mağara içerisinde tuvalet, genel maksat odaları, çelik konstrüksiyonla güçlendirilmiş bir oda, mutfak, su deposu, barınma alanı, çeşitli malzemelerin saklandığı depo ve cephanelik bulunduğu belirtildi. MSB, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü vurgulayarak, "Her taşın altına bakıyoruz" mesajını yineledi. 

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlere ait bir mağara tespit etti. Mağarada tuvaletten, depolara kadar çeşitli alanın bulunması dikkat çekici. Bakanlık, terörle mücadelede kararlılıkla ilerlediğini ve her detayı titizlikle incelediğini vurguladı.

# Pençe-Kilit Operasyonu # terörist mağara # Milli Savunma Bakanlığı
Son Haberler

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak Oldu

02.11.2026 - 15:08

Beşiktaş 2 farklı üstünlüğü koruyamadı! Kasımpaşa’dan muhteşem geri dönüş!

02.11.2026 - 14:22

Enerji Sektörünün 20. Buluşması EIF 2026 İçin Geri Sayım Başladı

02.11.2026 - 14:20

Trabzonspor evinde kazandı! Gaziantep FK’ye 2-0’lık tarife!

02.11.2026 - 14:20

A Milli Takım’ın Fransa Deplasmanı İçin Misafir Tribün Biletleri Satışta

02.11.2026 - 14:05

12. Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Tamamlandı

02.11.2026 - 13:50
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel