Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Ramazan Bayramında Cezaevlerinde Açık Görüş Fırsatı Haberi

Ramazan Bayramı'nda cezaevlerinde 31 Mart - 6 Nisan tarihleri arasında açık görüş imkanı sunulacak. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, bayram boyunca hükümlü ve tutukluların açık görüşten faydalanabileceğini duyurdu.

Yayınlama: 28.03.2025 - 00:48 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 46
Paylaş:

Ramazan Bayramında cezaevlerinde açık görüş imkanı sunulacak! Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, hükümlü ve tutuklular, 31 Mart - 6 Nisan tarihleri arasında sevdikleriyle buluşabilecek. Açık görüş saatleri ve detaylar haberimizde!

ANKARA-BHA Ramazan Bayramı dolayısıyla, 31 Mart - 6 Nisan tarihleri arasında cezaevlerinde açık görüş yapılacağı duyuruldu. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bayram süresince hükümlü ve tutukluların açık görüşten yararlanabileceği belirtildi. Açıklamaya göre, açık görüşler; yetişkin ve genç hükümlü, hükümözlü ve tutuklular için en az 30 dakika, en fazla 1,5 saat; çocuk hükümlü ve tutuklular için ise en az 1 saat, en fazla 3 saat süreyle gerçekleştirilecek. Görüşler, 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlanacak. Görüş düzenini sağlamak amacıyla, her cezaevinde hükümlü ve tutuklular gruplara ayrılacak. Her grubun açık görüş günü ve saatleri önceden belirlenecek ve bu bilgiler hem hükümlülere hem de ailelerine bildirilecek. Ayrıca hazırlanan görüş programları, koğuşlara ve ziyaret alanlarına asılacak. Ancak disiplin cezası alanlar için kısıtlama devam edecek. Ziyaretçi kabulünden yoksun bırakma veya hücre cezası kesinleşmiş ve infazı süren hükümlü ve tutuklular, bu uygulamadan yararlanamayacak.

Cezaevlerinde Ramazan Bayramı'nda uygulanacak açık görüş hükümleri, 30 dakikadan 3 saate kadar değişen sürelerde gerçekleştirilecek. Görüş düzenini sağlamak adına gruplara ayrılan hükümlü ve tutuklular, önceden belirlenen gün ve saatlerde ziyaretçileriyle buluşabilecek. Ancak, disiplin cezası alanlar açık görüş hakkından yoksun bırakılacaklar.

# Ramazan Bayramı # Cezaevi açık görüş # Cezaevi ziyaret saatleri
Son Haberler

İhracatçılara Küresel Pazarlarda Lojistik Avantaj

31.07.2026 - 13:16

Büyükşehir’de “Aile Taksi” Projesi Devam Ediyor

31.07.2026 - 13:13

Horoz Lojistik’te Üst Düzey Atama

31.07.2026 - 13:06

Çocuklar “Toprağın İzinde” Sanatı Ve Doğayı Keşfetti

31.07.2026 - 13:00

Aybir Lojistik Filosunun Üçte İkisini Renault Trucks Çekiciler Oluşturuyor

31.07.2026 - 12:28

Aydem Yenilenebilir Enerji Uşak RES Yatırımıyla Gücünü Artırdı

31.07.2026 - 11:35

Elektrikli Araç Kaskosunda Yeni Dönem

31.07.2026 - 11:28

İETT’den Çatalca Film Festivali’ne Ulaşım ve Tanıtım Desteği

31.07.2026 - 11:15

Dijitalpark Teknokent'te Akıllı Kampüs Dönüşümü Enerji Yönetimiyle Başladı

31.07.2026 - 10:58

Beyaz Eşya Sektöründe Daralma Sürüyor

31.07.2026 - 10:55
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel