Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Ekonomi
Ekonomi

Ramis Özgen: Alpullu Pancar Kooperatifinde Yeniden Başkan Seçildi

SS Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu başkanlığına yeniden Ramis Özgen seçildi. Genel kurulda tek listeyle yapılan seçimde başkanlığa Ramis Özgen, başkan yardımcılığına Semih Gün getirildi.

Yayınlama: 15.08.2024 - 10:53 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 43
Paylaş:

Alpullu Beldesi'nde gerçekleşen 71. seçimli olağan genel kurulda Ramis Özgen, Alpullu Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu başkanlığına yeniden seçildi. Oy verme sayısının yoğun olduğu genel kurulda, yönetim kurulu üyeleri arasında görev bölümü yapıldı ve kooperatifin gelecek dönem çalışmaları hakkında önemli kararlar alındı.

 SS Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu başkanlığına yeniden Ramis Özgen seçildi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - SS Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 71. seçimli olağan genel kurulu 28 Temmuz 2024 tarihinde Kırklareli’nin Babaeski İlçesine bağlı Alpullu Beldesi’ndeki Şeker Stadı’nda yapılmıştı.

Çok sayıda kooperatif üyesi ortağın katılarak oy kullandığı genel kurulda seçimlere tek liste olan mevcut Başkan Ramis Özgen’in listesiyle gidildi.

Yapılan oy tasnifinden sonra seçilen yönetim kurulu üyeleri aralarında görev bölümü yaptı. Buna göre, SS Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Ramis Özgen, başkan yardımcılığına Semih Gün, üyeliklere de Vedat Dal, Hasan Tahsin Onat ve Doğan Özcan getirildi.

Başkan Özgen yaptığı açıklamada, bir iş yılını geride bırakırken yeni iş yılında da çalışmaları hızlandırarak,  yatırımlara devam edeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz yıl 17 bin ton kimyevi gübre, 2 bin ton hububat tohumluğu, 2 bin ton kuru küspe, 4 bin tonda yemi uygun fiyat ve en sorunsuz ödeme koşuluyla ortaklara arz ettiklerini ifade eden Özgen, hizmetlerinin artarak devam edeceğini kaydetti.

Yeniden başkanlığa seçilmekten onur duyduğunu da vurgulayan Özgen, geçmişte olduğu gibi bundan sonrada ortaklara hizmetlerin artan oranda devam edeceğini kaydetti.

Geçtiğimiz yıl hizmet verdikleri süre içerisinde 17 bin ton kimyevi gübre, 2 bin ton hububat tohumluğu, 2 bin ton kuru küspe ve 4 bin ton yemi uygun fiyat ve sorunsuz ödeme koşullarıyla ortaklarına sunan Ramis Özgen, yeni dönemde de yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. Özgen, Alpullu Pancar Kooperatifinin geleceği için ortaklarına daha da fazla hizmet sunmak adına çalışmaların artarak süreceğini vurguladı.

# Ramis Özgen # Alpullu Pancar Kooperatifi # Genel Kurul
Son Haberler

Akfen Gönüllüleri, 48. İstanbul Maratonu’nda Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Koştu

02.11.2026 - 17:27

INAN Derneği Genç Akademi İlk Mezunlarını Verdi

02.11.2026 - 17:27

YEKA RES-2026 Yarışmaları Yapıldı

02.11.2026 - 17:23

Dünya Sağlıklı Yaşama Trilyonlar Harcıyor

02.11.2026 - 17:00

Metgün Enerji YEKA RES-2026’nın En Büyük Projesi 320 MW Kurulu Gücündeki Sivas RES’i Kazandı

02.11.2026 - 16:57

11 il merkezli siber suç operasyonu: 86 tutuklama

02.11.2026 - 16:29

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel