Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Rize'de Medya ve Belediye İş Birliği: TİMBİR ve BHA'dan Başkan Metin'e Ziyaret!

TİMBİR ve BHA heyeti, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'i ziyaret ederek dijital medya ve yerel yönetim iş birliği konularını görüştü. Ziyarette, doğru haberciliğin önemi vurgulandı.

Yayınlama: 04.06.2025 - 12:56 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 57
Paylaş:

Rize'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı! TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar'ın da yer aldığı heyet, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'i makamında ziyaret etti. Bu ziyaret, dijital medyanın yükselişi ve yerel yönetimlerle medya arasındaki ilişkinin önemi konularını gündeme taşıdı. Görüşmede, yerel ve ulusal medyanın entegrasyonu, doğru bilgilendirmenin önemi ve TİMBİR'in Türkiye çapındaki projeleri masaya yatırıldı. Rize'nin geleceği ve medyanın bu gelecekteki rolü üzerine önemli adımlar atılıyor olabilir. Bu kritik buluşmanın detayları ve sonuçları haberimizde...

RİZE-BHA

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü Muhammet Kaçar, TİMBİR ve BHA Rize Temsilcisi Alihan Telatar, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile biraraya geldi.

Ziyarette, dijital medya alanındaki gelişmeler, yerel ve ulusal medyanın entegrasyonu, doğru ve tarafsız haberciliğin önemi ile TİMBİR’in Türkiye genelindeki faaliyetleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Başkan Metin’e dijital medyanın toplumsal etkileri ve TİMBİR’in yürüttüğü projeler hakkında bilgi verirken, belediyelerle medya kuruluşları arasındaki iş birliklerinin artırılmasının önemine vurgu yaptı. Basa, “Yerel yönetimlerle medya kurumlarının uyum içinde çalışması, halkın doğru bilgilendirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Rize gibi gelişen şehirlerin sesini tüm Türkiye’ye duyurmak görevimiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ise, yerel basının ve dijital medyanın şehirlerin tanıtımı ve kamuoyunun bilgilendirilmesi açısından vazgeçilmez bir rol üstlendiğini ifade etti. Metin, özellikle dijitalleşme sürecinde belediyelerin medya ile kuracağı güçlü iş birliklerinin, şehirlerin marka değerine katkı sağlayacağını söyledi.

TİMBİR ve BHA heyetinin Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'i ziyareti, yerel yönetimler ve medya arasındaki iş birliğinin önemini bir kez daha vurguladı. Ziyarette, dijital medyanın yükselişi, doğru ve tarafsız haberciliğin önemi, yerel ve ulusal medyanın entegrasyonu gibi konular ele alındı. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, belediyelerle medya kuruluşları arasındaki iş birliklerinin artırılmasının önemine dikkat çekti. Belediye Başkanı Metin ise yerel basının ve dijital medyanın şehirlerin tanıtımı ve kamuoyunun bilgilendirilmesindeki kritik rolünü vurguladı. Bu ziyaret, Rize'de medya ve belediye ilişkilerinin daha da güçlenmesine katkı sağlayacak gibi görünüyor.

# TİMBİR # Rize Belediyesi # Medya İş Birliği
Son Haberler

Kocaeli’de Bilime 4 Milyon 350 Bin TL Destek

17.09.2026 - 14:49

Kimya Sanayisi Kaynak Verimliliğine Odaklandı

17.09.2026 - 14:40

Hayaller Akvaryumda Hayat Bulacak

17.09.2026 - 14:17

Diş Hekimliğinde 'Vaka Çeşitliliği' ve 'Yapay Zekâ' Dönemi!

17.09.2026 - 14:12

Lenzing, Tekstilin Yolculuğunu İzlenebilir Kılıyor

17.09.2026 - 13:46

Türkiye ile Çin Arasında “Yuvaya Dönüş” Hareketi

17.09.2026 - 13:35

ING Türkiye’de Üst Düzey Atama

17.09.2026 - 13:30

Youth Awards 2026’dan Beymen Promise’e Silver Ödül

17.09.2026 - 13:10

QNB Türkiye’den Kadınların Ekonomik Güçlenmesine Yeni Kaynak

17.09.2026 - 12:01

Marshall’dan “Ses Getiren Ustalık” Ürünü: Luksima Silikonlu Özel Mat

17.09.2026 - 11:59
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel