Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Rize'den İlham Veren Öykü: Devlet Korumasındaki Genç Yazarın Kitabı Bakan Göktaş'a Sunuldu!

Rize'de devlet himayesinde büyüyen Doğuşkan Yazıcı, yazdığı kitapla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı'na ilham verdi. Yazarın başarısı, devlet desteğiyle hayata tutunan gençlere umut ışığı oluyor.

Yayınlama: 26.08.2025 - 15:34 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 16
Paylaş:

Rize'de yürekleri ısıtan bir buluşma gerçekleşti! Devlet himayesinde büyüyen 23 yaşındaki Doğuşkan Yazıcı, hayatının dönüm noktalarını anlattığı kitabını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a sundu. Yazıcı'nın hikayesi, devletin şefkatli kollarında yetişen nice çocuğa ilham kaynağı olacak nitelikte. "Gönderilemeyecek Mektup" adlı eser, sosyal hizmetler çatısı altında büyüyen çocukların iç dünyasına ışık tutuyor. Bu dokunaklı anlar, devletin koruyucu elinin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Peki, Bakan Göktaş bu anlamlı buluşmada genç yazara neler söyledi?

Rize’de devlet himayesinde büyüyen 23 yaşındaki Doğuşkan Yazıcı, hayat hikayesini kaleme aldığı “Gönderilemeyecek Mektup” kitabını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a takdim etti.

Rize’deki buluşmada Yazıcı, devletin şefkatli desteğiyle hayata tutunduğunu belirterek, “Yurtlarda devletin sıcak elini hissetmek ve çalışanların aile gibi olması çocukluğumun eksik parçalarını tamamladı. Devletimiz gerçek ailemiz oldu. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanımıza teşekkür ederim” dedi.

Yazıcı, kitabında sosyal hizmetler çatısı altında büyüyen çocukların iç dünyasını anlattığını ifade ederek, “Bu kitabı, sessiz yatakhanelerde hayata tutunan çocuklar için yazdım. Her çocuk sevgiyle büyümeyi hak eder. Bu satırlar, sevgi arayanlara umut, bulanlara teşekkür, bekleyenlere cesaret olsun” diye konuştu.

Yazıcı’yı tebrik eden Bakan Göktaş, “Doğuşkan’ın hikayesi, devletimizin şefkatli kollarında yetişen çocuklar için ilham verici. Eğitimini tamamlayıp yuva kurdu, şimdi de edebiyat dünyasına eser kazandırdı. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Evlenen Yazıcı’dan 3 çocuk sözü alan Bakan Göktaş, genç yazarı gençlik programlarına davet etti.

 

Rizeli genç yazar Doğuşkan Yazıcı'nın hayat hikayesini anlatan kitabı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a takdim edildi. Yazıcı, devletin kendisine sağladığı destekle hayata tutunduğunu ve bu sayede yazarlık hayallerini gerçekleştirdiğini belirtti. Bakan Göktaş, Yazıcı'nın başarısının devlet korumasındaki diğer çocuklar için ilham verici olduğunu vurgulayarak, genç yazarı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Yazıcı'nın kitabı, sosyal hizmetler çatısı altında büyüyen çocukların duygularına tercüman olurken, aynı zamanda devletin bu çocuklara sunduğu imkanların önemini de vurguluyor.

Son Haberler

KYB Radar ile Saniyeler İçinde Kredi ve Risk Analizi

10.08.2026 - 12:23

Türkiye’nin Küresel Rekabet Potansiyeli Çok Büyük

10.08.2026 - 12:15

NG Afyon Motofest 2026 İçin Geri Sayım Başladı

10.08.2026 - 11:44

Hanelerde Klima Kullanımı Artıyor: Tüketim 12 Bin GWh’yi Aşabilir

10.08.2026 - 11:39

TP Türkiye, Üst Üste Altıncı Kez Hizmet İhracatında Bilişim 500’ün Zirvesinde

10.08.2026 - 11:23

Vakıf Katılım Ekonomiye 661,6 Milyar TL Destek Sağladı

10.08.2026 - 11:09

Prometeon, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nu Yayımladı

10.08.2026 - 10:50

1000’e yakın Başvuru Arasından Seçilen 11 Girişime Tam Destek

10.08.2026 - 10:40

Yaz Sıcaklarında Klimanın Ömrünü Korumanın Yolları

10.08.2026 - 10:24

İnternet Şikayetlerinde Büyük Artış

10.08.2026 - 10:23
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel