Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yerel
Yerel

RTÜK Başkanı Şahin'den Adana Başsavcısı Şahin'e Sürpriz Ziyaret! Medya ve Yargı İlişkileri Masaya Yatırıldı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Ziyarette medya ve yargı ilişkileri üzerine önemli görüşmeler yapıldı.

Yayınlama: 06.05.2025 - 09:56 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 45
Paylaş:

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in Adana Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin'e yaptığı sürpriz ziyaret, gündeme bomba gibi düştü! Ankara'dan Adana'ya uzanan bu önemli ziyaretin perde arkasında neler konuşuldu? Medya ve yargı ilişkileri, adaletin etkinliği ve toplumsal güvenin inşası gibi kritik konuların ele alındığı bu görüşme, gelecekteki iş birliklerine zemin hazırlayacak mı? Başsavcı Şahin'e başarı dileklerini ileten Başkan Şahin'in, Adana Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak ile de bir araya gelmesi, merak uyandırdı. Bu üçlü zirve, Türkiye'deki adalet ve medya dengesi açısından ne gibi sinyaller veriyor? Tüm detaylar haberimizde!

ANKARA-BHA Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Altuğ Kürşat Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başsavcı Şahin’e yeni görevinde başarı temennisinde bulunan RTÜK Başkanı, Adana Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak ile de bir araya geldi. Gerçekleştirilen üçlü görüşmede, adalet hizmetlerinin etkinliği ve medyanın toplumsal güvenin inşasındaki rolü üzerine görüş alışverişinde bulunuldu, medya ile yargı ilişkileri ele alındı. RTÜK Başkanı Şahin, nazik ev sahipliğinden dolayı Başsavcı Şahin ve Komisyon Başkanı Çolak’a teşekkür etti.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in Adana Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin'i ziyareti, medya ve yargı arasındaki ilişkinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Başsavcı Şahin'e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Şahin, Adana Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak ile de bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde, adalet hizmetlerinin etkinliği, medyanın toplumsal güvenin inşasındaki rolü ve medya ile yargı ilişkileri detaylı bir şekilde ele alındı. Bu ziyaret, RTÜK'ün yargı ile iş birliğine verdiği önemi gösterirken, gelecekteki ortak çalışmaların da habercisi olabilir.

# RTÜK Başkanı # Adana Cumhuriyet Başsavcısı # Medya ve Yargı İlişkileri
Son Haberler

Yatırım fonlarının tasfiyesine ilişkin düzenleme yasalaştı

22.10.2026 - 22:32

Mapfre Sigorta, İş Ortaklarıyla Endülüs Seyahatinde Bir Araya Geldi

22.10.2026 - 21:59

ŞA-RA Enerji’den Mısır’da 1.7 milyar TL’lik Yeni İhale Açıklaması

22.10.2026 - 21:56

Küresel Metalürji Sektörü ANKIROS 2026’da İstanbul’da Buluştu

22.10.2026 - 21:49

Erdemir, İsdemir ve Erdemir Mühendislik ANKIROS 2026’da

22.10.2026 - 21:48

Togg, COP31 Türkiye’nin Mobilite Sektör Ortağı oldu

22.10.2026 - 21:43

Hayat Kimya'dan 40 Milyon Euroluk Yatırım Finansman Anlaşması 

22.10.2026 - 21:37

Elektrikli Otomobil Markalarının Yapay Zekadaki İtibarı Araştırıldı

22.10.2026 - 21:36

WoodTech, Ağaç İşleme Makineleri Sektörünü 39. Kez Buluşturmak Üzere Kapılarını Açtı!

22.10.2026 - 21:34

Halkbank HUBrica Demo Day'de 10 Girişimi Yatırımcılarla Buluşturdu

22.10.2026 - 21:29
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel