Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Sağlık çalışanlarına sürpriz kahve ikramı dronelerle yapıldı

Kahve sektörünün öncülerinden olan Arabica Coffee House, 14 Mart Tıp Bayramı'na özel sağlık çalışanlarına unutulmaz bir deneyim yaşattı. Kahveler, droneler aracılığıyla ikram edildi.

Yayınlama: 21.03.2024 - 10:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 78
Paylaş:

Kahve sektöründe bir ilk! Arabica Coffee House, sağlık çalışanlarına dronelerle kahve ikramı yaptı ve moral yükseltici bir jestte bulundu. Detaylar için tıklayın!

Kahve sektörünün öncülerinden olan Arabica Coffee House, 14 Mart Tıp Bayramı'na özel sağlık çalışanlarına unutulmaz bir deneyim yaşattı. Kahveler, droneler aracılığıyla ikram edildi.

İSTANBUL (İGFA) - Arabica Coffee House, sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı’nda droneler aracılığıyla kahve servisi yaptı.

Sağlık çalışanlarına duyduğu saygı ve minnettarlığı dile getiren firmanın bu özel etkinliği, sağlık çalışanlarının moralini yükseltmeye ve onlara destek olmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Arabica Coffee House, tüm sağlık çalışanlarına sağlık, şifa ve umut dolu günler dilerken, onların en büyük kahraman olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Sağlık çalışanlarına yapılan bu anlamlı jest ile, onların günlük zorluklarında bir nebze olsun moral ve motivasyon sağlamasının amaçlandığı belirtildi.

Gerçekleştirilen bu etkinlikte droneler aracılığıyla kahve ikramı, hem teknolojinin yaratıcılığını vurguladı hem de sağlık çalışanlarının fedakârlıklarını takdir etti.

Arabica Coffee House'un gerçekleştirdiği dronelerle kahve ikramı etkinliği, sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon sağlamayı hedefliyor. Bu anlamlı jest, sağlık çalışanlarının fedakârlıklarını takdir etmenin yanı sıra teknolojinin yaratıcılığını da gözler önüne seriyor.

# Sağlık Çalışanları # dronelerle kahve ikramı # Arabica Coffee House
Son Haberler

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak Oldu

02.11.2026 - 15:08

Beşiktaş 2 farklı üstünlüğü koruyamadı! Kasımpaşa’dan muhteşem geri dönüş!

02.11.2026 - 14:22

Enerji Sektörünün 20. Buluşması EIF 2026 İçin Geri Sayım Başladı

02.11.2026 - 14:20

Trabzonspor evinde kazandı! Gaziantep FK’ye 2-0’lık tarife!

02.11.2026 - 14:20

A Milli Takım’ın Fransa Deplasmanı İçin Misafir Tribün Biletleri Satışta

02.11.2026 - 14:05

12. Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Tamamlandı

02.11.2026 - 13:50
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel