Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Teknoloji
Teknoloji

Sakarya Atletlerinden Büyük Başarı: Arka Arkaya 8 Derece!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi atletizm sporcuları, Sakarya Kros İl Birinciliği Yarışları’nda şampiyonluk dahil birçok önemli başarı elde etti. Sakarya’nın dört bir yanından sporcuların ter döktüğü yarışlarda toplam 8 sporcudan derece elde edildi.

Yayınlama: 27.02.2025 - 16:49 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 46
Paylaş:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi atletizm sporcuları, Sakarya Kros İl Birinciliği Yarışları’nda mucizevi bir performans sergileyerek toplam 8 derece kazandı! Büyük heyecanın yaşandığı yarışlar, Sakarya’nın sportif potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Detaylar haberimizde!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi atletizm sporcuları, Sakarya Kros İl Birinciliği Yarışları’nda şampiyonluk dahil birçok önemli başarı elde etti.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atletizm sporcuları Sakarya Kros İl Birinciliği yarışlarında ter döktü.

25 Şubat’ta Sakarya Atletizm pistinde gerçekleştirilen yarışlara, Sakarya’nın dört bir yanından sporcular katıldı.

TOPLAM 8 SPORCUDAN DERECE

Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı yarışlarda, U14 Kızlar kategorisindeBetül Sena Tercan birinci, Ecem Şura Ünlü ikinci, Zeynep Erva Karaman üçüncü ve Esila Duru Şenol dördüncüoldu.

Bir diğer kategori olan U14 Erkekler kategorisindeAli Yuşa Kutun birinci, Mehmet Yasir Hoş beşinciolurken, U18 Erkekler kategorisinde ise Batın Mutluoğlu birinci ve MertMetin üçüncüoldu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN KUTLAMA MESAJI

Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, “Şehrimizde gerçekleştirilen Sakarya Kros İl Birinciliği yarışlarında derece giren kulüp sporcularımızı tebrik eder, şehrimizin dört bir yanından yarışlara katılan tüm sporcularımızı da kariyerlerinde başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atletizm sporcuları, Sakarya Kros İl Birinciliği yarışlarında büyük bir başarı elde etti. U14 Kızlar ve Erkekler kategorilerinde, U18 Erkekler kategorisinde toplam 8 sporcu derece girdi. Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, sporcuları tebrik ederken tüm yarışmacılara da başarılar diledi.

# Sakarya Büyükşehir Belediyesi # Sakarya Kros İl Birinciliği # atletizm başarılar
Son Haberler

Dardanel'den Yunanistan'da Güneş Enerjisi Yatırımı

30.07.2026 - 16:50

Boreas'tan Kurumsal Dönüşüme Stratejik Adım

30.07.2026 - 16:41

Audi Tarihinin En Büyük SUV Modeli Q9, Markanın Yeni Amiral Gemisi Oluyor

30.07.2026 - 16:38

Avrasya Tüneli'nde Döngüsel Tasarım Örneği

30.07.2026 - 16:22

Nilüfer’de dağ bisikleti heyecanı

30.07.2026 - 13:25

CoinTR, Geleceğin Finansal Hizmet Merkezi Kur+’ı Duyurdu

30.07.2026 - 13:20

Türk Kızılay, Orman Yangınlarında 26 Noktada Sahada

30.07.2026 - 13:18

Kelebek Mobilya'da Üst Düzey Atama

30.07.2026 - 13:15

Türkiye'nin Yenilenebilir Enerji Gücü Büyüyor: Güneşin Payı Yüzde 21,6 Oldu

30.07.2026 - 13:15

ŞARA Teknoloji, Moldova'nın Enerji Geleceğini İnşa Ediyor

30.07.2026 - 13:07
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel