Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Teknoloji
Teknoloji

Sakarya Hendek'te 8 Mahalleye Kesintisiz İçme Suyu Sağlayacak Proje Tamamlandı

SASKİ, Hendek'in Hallaç Mahallesi'nin bin metrelik içme suyu hattını kısa sürede yenileyerek 8 mahalleye kesintisiz su ulaştıracak.

Yayınlama: 29.01.2025 - 16:22 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 44
Paylaş:

Sakarya Hendek'te 8 Mahalleye Kesintisiz İçme Suyu Sağlayacak Proje Tamamlandı! SASKİ, Hallaç Mahallesi'nde gerçekleştirdiği güçlü altyapı çalışması ile bölgeye su kayıplarını engelleyerek içme suyu sağlıyor.

SASKİ, güçlü altyapı çalışmaları ile ihtiyaç duyulan noktalara kesintisiz içmesuyu ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Hallaç Mahallesi’nde devam eden bin metrelik hat yenileme çalışması kısa sürede tamamlandı.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Hendek Hallaç Mahallesi’nin bin metrelik içme suyu hattını kısa sürede yeniledi. Bölgedeki 8 mahalleye aynı anda su ileten bin metrelik hat su kayıplarının da önüne geçecek. Abone bağlantılarının da yapıldığı güçlü altyapı hattı bölgeye kesintisiz içme suyu sağlamaya başladı.

Çalışmaların son evresini yerinde inceleyen SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan’a, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Halit Bektaş, Hallaç Mahalle Muhtarı Mustafa Tahtakaleve bölge muhtarları eşlik etti.

“Güçlü altyapı bölgeye hayırlı olsun”

Genel Müdür Turan, şehir genelinde altyapıyı güçlendirmek için çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, “İl genelinde içme suyu altyapısını güçlendirmek için yoğun bir çalışma sürdürüyoruz. Hendek Hallaç Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz bin metrelik yenileme projesiyleYağbasan, Sofular, Akarca, Sukenarı, Karatoprak, Yukarıçalıca, Aşağıçalıca ve Hallaç mahallelerine içme suyu daha güvenli ve kesintisiz bir şekilde ulaşacak. Bölgeye hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

SASKİ, Hendek'te Hallaç Mahallesi'nde yaptığı alt yapı çalışması ile 8 mahalleye kesintisiz içme suyu ulaştırmayı hedefliyor. Genel müdür Turan, projenin bölgeye hayırlı olmasını dileyerek, içme suyu altyapısını güçlendirme çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

# SASKİ # Hendek # içme suyu hattı yenileme
Son Haberler

Akhisar’da 30 Yıllık Sorun Çözüme Kavuşuyor

11.09.2026 - 15:36

Sodexo Türkiye’de Transformasyon Direktörlüğü’ne Onur Akyol Getirildi

11.09.2026 - 14:36

YASED: Temmuz Ayında Türkiye’ye 1,2 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi

11.09.2026 - 14:03

Rönesans Enerji’ye, ICBC’den 40 Milyon Dolarlık Yeni Yurtdışı Finansmanı

11.09.2026 - 13:56

Fazla Kilolu Her 10 Kişiden 7’sinde Karaciğer Yağlanması Görülüyor

11.09.2026 - 13:46

Emlak Katılım Tasarruf Finansman 1 Yaşında

11.09.2026 - 13:44

Kariyer Seçiminde Ezberleri Bozan Teknoloji: PSmetrics, Kişi ile Meslek Arasındaki Uyumu Ölçüyor

11.09.2026 - 13:42

Başkan Şadi Özdemir Karamanlılarla Buluştu

11.09.2026 - 13:42

“Mercedes-Benz Cup” Tenis Turnuvası Başlıyor

11.09.2026 - 13:36

ChangeNOW HUBS Istanbul COP31 Yolunda Türkiye'nin Sürdürülebilirlik Ekosistemini Bir Araya Getirdi!

11.09.2026 - 13:11
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel