Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Sakarya İlçelerinde Doğa Yürüyüşleri Baharın Gelişiyle Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi doğa yürüyüşleri, bahar dönemi için Karagöl-Kılavuzlar-Sultanpınar parkuruyla başladı. Şehrin doğal güzelliklerini keşfeden doğaseverler, yeşilin farklı tonlarına tanıklık ederek yürüyüşü tamamladı. Doğaseverler, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne yürüyüş organizasyonları için teşekkür etti.

Yayınlama: 29.04.2024 - 16:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 24
Paylaş:

Sakarya'da doğa yürüyüşleri heyecanı! Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşleri, baharın gelmesiyle başladı. Karagöl-Kılavuzlar-Sultanpınar parkuru ile doğaseverler hem egzersiz yapıp hem de doğanın eşsiz güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi doğa yürüyüşlerinde bahar dönemi Karagöl-Kılavuzlar–Sultanpınar parkuru ile başladı. Şehrin doğal güzelliklerini keşfeden, yeşilin farklı tonlarını deneyimleyen doğaseverler, yürüyüş için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşlerinde yeni dönem başladı. Doğa tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan etkinliğin ilk adresi Karagöl-Kılavuzlar-Sultanpınar parkuru oldu.

Sabahın erken saatlerinde Demokrasi Meydanı’nda buluşan doğaseverler, Taraklı Karagöl Yaylası’nın yolunu tuttu. Uzman ekipler eşliğinde yapılan egzersizlerin ardından doğanın kalbine yürüyüş başladı. Yağmura aldırış etmeyen doğaseverler, zorlu parkuru başarıyla tamamladı.

Şehrin doğal güzelliklerini keşfeden, yeşilin farklı tonlarını deneyimleyen doğaseverler, yürüyüş için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Yapılan açıklamada, yürüyüşlerin 6 hafta boyunca farklı parkurlarda devam edeceği belirtilerek, tarih ve parkur bilgileri paylaşıldı.

Doğa yürüyüşü takvimi:

 

5 Mayıs 2024 – Dikmen Tepe Parkuru

12 Mayıs 2024 – Yörükyeri Parkuru

19 Mayıs 2024 – Kılıçkaya Orman Gözetleme Parkuru

26 Mayıs 2024 – Maden Deresi Parkuru

2 Haziran 2024 – Eskiyayla – Göl Havzası Parkuru

9 Haziran 2024 – Serdivan Parkuru

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, doğa tutkunlarını bir araya getirerek Karagöl-Kılavuzlar-Sultanpınar parkurunda muhteşem bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Yeşilin her tonunu deneyimleyen katılımcılar, zorlu parkuru da başarıyla tamamladı. Bu yürüyüş etkinliğinin devam edeceği tarihler ve parkur bilgileri paylaşılırken, Sakarya'nın doğal güzelliklerini keşfetmeye devam edeceklerinin müjdesi verildi.

# Sakarya doğa yürüyüşleri # Karagöl-Kılavuzlar-Sultanpınar # yeşilin tonları
Son Haberler

Beyaz Eşya Sektöründe Daralma Sürüyor

31.07.2026 - 10:55

Martaş Otomotiv’den Dijital Dönüşüm Hamlesi

31.07.2026 - 10:51

Kooperatifler Gıda Sanayisinin Tedarik Gücünü Artırabilir

31.07.2026 - 10:42

So CHIC, Lab Diamond ile Büyüme Stratejisini Güçlendiriyor

31.07.2026 - 10:12

Baran Süzer’den Hırvatistan Futbol Devine Güçlü Destek

31.07.2026 - 10:10

Kimya Sanayisinde Küresel Rekabetin Rotası İstanbul

31.07.2026 - 09:54

Dardanel'den Yunanistan'da Güneş Enerjisi Yatırımı

30.07.2026 - 16:50

Boreas'tan Kurumsal Dönüşüme Stratejik Adım

30.07.2026 - 16:41

Audi Tarihinin En Büyük SUV Modeli Q9, Markanın Yeni Amiral Gemisi Oluyor

30.07.2026 - 16:38

Avrasya Tüneli'nde Döngüsel Tasarım Örneği

30.07.2026 - 16:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel