Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Sakarya'da Çocuklar Bayram Tatili Sonrası SGM’lerde Renkli Eğitimlerle Buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Gelişim Merkezleri, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili sonrasında çocukları ağırlamaya başladı. Adapazarı, Akyazı, Geyve, Karasu ve Sapanca SGM’lerde gerçekleştirilen derslere 7-14 yaş arası öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. 26 farklı branşta verilen eğitimlerle SGM’ler renklenirken, misafir öğrenciler de keyifli zaman geçiriyor.

Yayınlama: 22.04.2024 - 11:32 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 43
Paylaş:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Gelişim Merkezleri, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinden çıkan çocuklara renkli eğitimler sunuyor. Adapazarı, Akyazı, Geyve, Karasu ve Sapanca'da bulunan merkezlerde verilen dersler çocuklar tarafından ilgiyle karşılanıyor. Eğitimler sayesinde çocuklar hem öğreniyor hem de keyifli vakit geçiriyor.

 9 günlük Ramazan Bayramı tatili sonrası çocuklar Sosyal Gelişim Merkezlerini yeniden şenlendirdi.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri 9 günlük bayram tatili sonrasında eğitimlerine yeniden başladı. Adapazarı, Akyazı, Geyve, Karasu ve Sapanca SGM’lerde 7-14 yaş arası öğrencilere yönelik gerçekleştirilen derslere öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. 26 farklı branşta eğitimlerin verildiği Sosyal Gelişim Merkezlerinde kayıtlı öğrencilerin yanı sıra misafir okul öğrencileri de ağırlanmaya devam ediyor. Farklı branşlarda eğitimlere katılan misafir öğrenciler SGM’yi çok sevdiklerini belirtiyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bayram tatili sonrasında Sosyal Gelişim Merkezlerinde derslerimize ara vermeden devam ediyoruz. SGM’ler için ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların, Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi için 444 40 54 (dahili 3787-3712), Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi için 418 18 36, Geyve Sosyal Gelişim Merkezi için 517 10 06, Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi için 582 54 01 ve Karasu Sosyal Gelişim Merkezi için 502 29 88 numaraları arayabilir” denildi.

Sakarya'da bayram tatili sonrasında Sosyal Gelişim Merkezleri'nde başlayan renkli eğitimler çocuklar için keyifli bir yaz dönemi vadediyor. Adapazarı, Akyazı, Geyve, Karasu ve Sapanca'daki SGM'lerde 7-14 yaş arası öğrenciler, 26 farklı branşta eğitim almanın mutluluğunu yaşıyor. Büyük ilgi gören dersler, çocukların sosyal ve kültürel gelişimine olumlu katkı sağlarken, SGM'ler Sakarya'daki gençler için önemli bir eğitim ve etkinlik merkezi olmaya devam ediyor.

# Sakarya # SGM # çocuklar
Son Haberler

Kocaeli’de Bilime 4 Milyon 350 Bin TL Destek

17.09.2026 - 14:49

Kimya Sanayisi Kaynak Verimliliğine Odaklandı

17.09.2026 - 14:40

Hayaller Akvaryumda Hayat Bulacak

17.09.2026 - 14:17

Bosch Silecek Sistemlerinin 100 Yılı

17.09.2026 - 14:16

Borusan Contemporary’de Yeni Sezon İki Sergiyle Başlıyor

17.09.2026 - 14:14

Diş Hekimliğinde 'Vaka Çeşitliliği' ve 'Yapay Zekâ' Dönemi!

17.09.2026 - 14:12

Red Bull Sporcusu Deniz Öncü, Moto2’de Avusturya Grand Prix’sinde Yarışacak

17.09.2026 - 14:09

Lenzing, Tekstilin Yolculuğunu İzlenebilir Kılıyor

17.09.2026 - 13:46

Türkiye ile Çin Arasında “Yuvaya Dönüş” Hareketi

17.09.2026 - 13:35

ING Türkiye’de Üst Düzey Atama

17.09.2026 - 13:30
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel