Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Spor
Spor

Sakaryalı Sporcular Durdurulamıyor: Güreş ve Bisiklette Madalya Rekoru Kırdılar!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, hem yağlı güreşte hem de dağ bisikletinde fırtına gibi esti. Şampiyonluklar ve derecelerle şehrimize büyük gurur yaşattılar, işte o müthiş başarıların detayları!

Yayınlama: 01.07.2026 - 11:26 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 247
Paylaş:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, spor sahnesindeki yükselişini sürdürüyor ve son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. Şehrin gururu olan sporcular, farklı branşlarda elde ettikleri üstün başarılarla madalya koleksiyonlarına yenilerini ekledi. Hendek'te düzenlenen geleneksel Selman Dede Yağlı Güreşleri'nde pehlivanlarımız er meydanında fırtına gibi eserken, Kocaeli'deki Türkiye Şampiyonası Dağ Bisikleti Yarışı'nda pedallar yine Sakaryalı sporcular için döndü. Hem güreşte hem de bisiklette zirveye çıkan isimler, gösterdikleri performansla gelecek vaat eden yetenekler olduklarını kanıtladı. Bu muhteşem başarıların ardındaki azmi ve detayları kaçırmayın, Sakarya'nın spordaki yükselişini keşfedin!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları farklı branşlarda başarılarına devam ediyor.

Bu yıl Hendek ilçesinde 22’ncisi düzenlenen Selman Dede’yi Anma Yağlı Güreşleri’nde çayıra çıkan Büyükşehirli pehlivanlar, madalyaları topladı.

Kıyasıya rekabete sahne olan müsabakalarda Küçük Orta Küçük Boy kategorisinde Kemal Tekmen ikinci, Küçük Orta Büyük Boy kategorisinde Ensar Bıyık birinci oldu. Büyük Orta Boy kategorisinde ise Osman Hazar ikinci olurken Alparslan Tekmen üçüncü olarak kürsüye çıktı.

Bir diğer başarı da bisiklet sporcularından geldi. 26 ve 27 Haziran tarihleri arasında Kocaeli’nin Gebze ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 3. Etap Ulusal Dağ Bisikleti Yarışında U11 Erkekler kategorisinde Doruk Sırnaç birinci, U13 Erkekler kategorisinde Edip Kerem Başer ikinci ve Murathan Küçükkara ise üçüncü oldu.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, son başarılarıyla hem şehirde hem de ulusal arenada spor camiasının takdirini topladı. Haberde detaylarıyla ele aldığımız gibi, Hendek'te gerçekleşen 22. Selman Dede'yi Anma Yağlı Güreşleri'nde pehlivanlarımız Kemal Tekmen, Ensar Bıyık, Osman Hazar ve Alparslan Tekmen çeşitli kategorilerde kürsüye çıkarak önemli madalyalar kazandı. Bisiklet branşında ise Doruk Sırnaç U11 kategorisinde birincilik elde ederken, Edip Kerem Başer ve Murathan Küçükkara da U13 kategorilerinde ikinci ve üçüncülükle podyumda yerlerini aldı. Bu çok yönlü başarılar, kulübün ve Sakarya'nın spor altyapısının ne denli güçlü olduğunu bir kez daha kanıtladı. Elde edilen bu dereceler, sporcuların yoğun antrenmanlarının ve azimlerinin bir meyvesi olarak öne çıkarken, gelecek müsabakalar için de büyük umut vaat ediyor.

Son Haberler

Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı

17.10.2026 - 23:18

Galatasaray deplasmanda kazandı: Deniz Gül 88. dakikada attı

17.10.2026 - 18:52

Ütüyü Buzdolabına Koymak Hastalığın Net Bir İşareti!

17.10.2026 - 18:41

Kristal Piksel 2026 Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu

17.10.2026 - 18:33

Türk Telekom Küresel Arenadaki Güçlü Konumunu Pekiştiriyor

17.10.2026 - 18:32

Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetimi Güven Tazeledi

17.10.2026 - 18:29

Sütaş, Süt ve Süt Ürünlerinde “Türkiye’nin En Güvenilir Markası”

17.10.2026 - 18:28

Potada derbi heyecanı: Beşiktaş, Galatasaray’ı ağırlayacak

17.10.2026 - 17:35

Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

17.10.2026 - 17:32

Ankara’nın meşhur ayazı kolonyaya dönüştürüldü

17.10.2026 - 16:47
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel